Τρίτη, 05 Μαρ, 2024

Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Έβρο και Ροδόπη

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων και του ερχομού του νέου έτους, μονάδες των Ενόπλων δυνάμεων στον Έβρο και τη Ροδόπη για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Όπως ανακοινώθηκε, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη και τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, αντάλλαξε ευχές στη Γέφυρα Κήπων του Έβρου με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου του καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στο Προγεφύρωμα Πετάλου, στις Πλαγιές με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου «Στρατιώτη Κοντσαλάκη Γ.», καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στο «Τόξο Λαγυνών», στο Μαύρο Όγκο με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου του, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή του Αμορίου.

Ακόμη, αντάλλαξε ευχές στο Διδυμότειχο με τον διοικητή και το προσωπικό της XVI Mηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, στις Καστανιές με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου 1 της FRONTEX, της Συνοριοφυλακής, καθώς και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην «Πράσινη Πόρτα», στη Νέα Σάντα Ροδόπης με τον διοικητή και το προσωπικό του 1ου Λόχου Βάσεως Εκπαιδεύσεως Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και προσωπική, επαγγελματική πρόοδο σε αυτούς και τις οικογένειές τους, τόνισε ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στις μονάδες του Έβρου και εξήρε το αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό τους.

Τέλος, αναφερόμενος στις προκλήσεις και τις απειλές που αντιμετώπισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις κατά τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο, επεσήμανε ότι απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση και διαρκής επαγρύπνηση, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στη μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα του προσωπικού και των μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Twitter @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε