Τρίτη, 06 Ιούν, 2023
(Εικόνα από την Epoch Times.)

Η Μάχη μεταξύ Ελεύθερου Κόσμου και κομμουνισμού (Μέρος 2)

Από τον ιστότοπο en.Minghui.org

(Συνέχεια από το Μέρος 1)

 

«Συνολικά, τα κομμουνιστικά κράτη σκότωσαν 100 εκατομμύρια ανθρώπους, περισσότερους από ότι όλα τα άλλα καταπιεστικά καθεστώτα μαζί την ίδια χρονική περιόδο», έγραψε ο καθηγητής νομικής του Πανεπιστημίου Τζορτζ Μέισον, Ίλυα Σόμιν, σε άρθρο του 2017 στην Washington Post με τίτλο «Μαθήματα από έναν αιώνα κομμουνισμού». Έδωσε τα παραδείγματα της Κίνας – ένας απολογισμός νεκρών των 45 εκατομμυρίων μετά το Μεγάλο Άλμα Εμπρός – καθώς και της Σοβιετικής Ένωσης και Αιθιοπίας.

«Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, οι κομμουνιστές ηγέτες γνώριζαν πολύ καλά ότι τα μέτρα που επέβαλαν προκαλούσαν μαζικό θάνατο, και σε κάθε μία επέμειναν παρ΄ όλα αυτά, συχνά επειδή θεωρούσαν τον αφανισμό των “Κουλάκων” αγροτών ένα χαρακτηριστικό και όχι ένα πρόβλημα», εξήγησε. «Οι αδικίες του κομμουνισμού δεν περιορίζονταν σε μαζική δολοφονία μόνο. Ακόμα και όσοι είχαν την τύχη να επιβιώσουν υπόκεινταν σε δριμεία καταπίεση, όπως παραβιάσεις της ελευθερίας, του λόγου, της ελευθερίας θρησκευτικής πίστης, έχαναν το δικαίωμα να έχουν ιδιοκτησία, και η συνηθισμένη οικονομική δραστηριότητα είχε ονομαστεί εγκληματική. Καμία παλαιότερη τυραννία δεν προσπάθησε να ελέγξει τόσο απόλυτα σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων.»

Δυστυχώς, ο εφιάλτης δεν τελείωσε με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ή με την αποσύνθεση της Σοβιετικής Ένωσης.

Μια ατζέντα καταστροφής της κοινωνίας

Ο Κέρτις Μπάουερς (Curtis Bowers), πρώην Αμερικανός βουλευτής από το Άινταχο, είχε παρευρεθεί σε μια συνάντηση του Κομμουνιστικού Κόμματος ΗΠΑ (ΚΚΗΠΑ) το καλοκαίρι του 1992 στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϋ. Η αίθουσα ήταν γεμάτη με άντρες και γυναίκες, οι περισσότεροι 50 χρονών ή μεγαλύτεροι. Και η ατζέντα τους συγκλόνισε τον Μπάουερς.

«Είχαν μια ατζέντα με τρία μέρη. Θα χρησιμοποιούσαν το ανθρώπινο δυναμικό τους, την επιρροή τους και τους οικονομικούς πόρους τους για να υποστηρίξουν οτιδήποτε θα κατέστρεφε τις οικογένειές μας, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό», θυμάται ο Μπάουερς σε ένα άρθρο του 2008 στην Idaho Press με τίτλο «Η κομμουνιστική ατζέντα παρεισφρέει στην καθιερωμένη κοινωνία» [Communist agenda makes its way to our mainstream]. Ειδικότερα, θα προωθούσαν συγκατοίκηση αντί γάμου για να καταστρέψουν τις οικογένειες. Θα εξάλειφαν το κίνητρο του κέρδους που κινητοποιούσε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Και θα εγκατέλειπαν την Αμερικανική κληρονομιά της θρησκευτικότητας και ηθικής για να καταστρέψουν τον πολιτισμό.»

Σε μόλις 16 χρόνια (από το 1992 έως το 2008), ο Μπάουερς είχε εκπλαγεί καθώς έβλεπε ότι όλοι αυτοί οι στόχοι είχαν βασικά γίνει πραγματικότητα χωρίς να το έχουμε αντιληφθεί. «Όταν βλέπουμε πολλούς πολιτικούς μεγάλων κομμάτων και ακτιβιστές-δικαστές με την ίδια ατζέντα που μόλις 16 χρόνια πριν ανήκε στους Κομμουνιστές σχεδιαστές στρατηγικής, είναι καιρός για πατριωτικούς Αμερικανούς να ξυπνήσουν και να αναλάβουν δράση», έγραψε.

Αλλά πολλοί λίγοι άνθρωποι το αντιλήφθηκαν αυτό. Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω καθώς το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) ενισχύθηκε για να γίνει μια κυρίαρχη παγκόσμια δύναμη και συνέχισε να προωθεί κομμουνισμό ανά τον κόσμο οικονομικά, ιδεολογικά, και πολιτισμικά.

Το όνειρο ενός αιώνα του κομμουνισμού

Ιδρυθέν το 1921, το ΚΚΚ άρχισε ως παρακλάδι της Κομμουνιστικής Διεθνούς του Στάλιν. Με το γενετικό υλικό του μαρξισμού και αναθρεμμένο από την σοβιετική εμπειρία του συστήματος Γκουλάγκ και των Μεγάλων Διωγμών, το ΚΚΚ ξεπέρασε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης (ΚΚΣΕ) όσον αφορά την κλίμακα, δριμύτητα, και συστηματικότητα. Στην Πολιτιστική Επανάσταση μόνο, εξάλειψε επιτυχώς χιλιάδες χρόνια κινέζικου πολιτισμού και φίμωσε τους λογίους ώστε να μην εκφράζουν οτιδήποτε δεν συμφωνούσε με την γραμμή του κόμματος.

Με βοήθεια Δυτικών χωρών όπως των ΗΠΑ, η Κίνα έχει γίνει η δεύτερη οικονομία παγκοσμίως. Με πυρηνικά όπλα, πάνω από 300 δορυφόρους, και πάνω από 200 εκατομμύρια κάμερες ως μέρος του συστήματος Σκάινετ, έχει γίνει μια απολυταρχική αυτοκρατορία τεχνολογίας αιχμής.

Προς το τέλος της δεκεατίας του 1970, το ΚΚΚ ζήτησε ευγενικά βοήθεια από Δυτικές χώρες. Μόλις αναρριχήθηκε στην παγκόσμια σκηνή, ωστόσο, δεν έχασε χρόνο και άρχισε να διαμορφώνει τον κόσμο – προς μια κομμουνιστική μορφή, που την αποκαλεί το Κινέζικο Μοντέλο. Για παράδειγμα, «αξιωματούχοι του Αιθιοπικού κόμματος έλαβαν συστηματική διδασκαλία για το πως να διαχειρίζονται την οργανωτική δομή τους, την ιδεολογική δουλειά, το σύστημα προπαγάνδας, την εκπαίδευση αξιωματούχων, και τις σχέσεις κέντρου-τοπικής διοίκησης μέσα στο κόμμα», έγραψε μια έκθεση του Brooking Institution του 2016 με τίτλο «Πολιτική εκπαίδευση του κόμματος: Ιδεολογική πίεση της Κίνας στην Αφρική;»

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Στην Αφρική μόνο, τέτοιου είδους παρείσφρηση εκτείνεται στο Σουδάν, Ναμίμπια, Νότια Αφρική, και αλλού. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει «πως να διαχειρίζεστε τα ΜΜΕ, την κοινή γνώμη, και επικρίσεις/αντίθεση προς το κόμμα, περιοχές στις οποίες το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα είναι πολύ περήφανο», γράφει η έκθεση.

Από την Αφρική ως το Χόλυγουντ, από τον πολιτισμό ως την εκπαίδευση, από το περιβάλλον ως τις οικογενειακές αξίες και την «συνειδητότητα φύλου», ο μαρξισμός κυριαρχεί πλέον στον κόσμο με ιδεολογίες αντικουλτούρας και αντιηθικής. Σταδιακά, οι άνθρωποι εγκαταλείπουν την παραδοσιακή σοφία, μαζί με δύναμη που βασίζεται σε πίστη.

Το ΚΚΚ λέγεται ότι έχει ένα μυστικό. Από τότε που το Κόμμα ιδρύθηκε το 1921, ο Μάο Τσετούνγκ είχε ένα όνειρο ότι θα αντικαταστήσει τις ΗΠΑ ως μια κυρίαρχη δύναμη μέσα σε 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος. Αν και η ιδέα ηχούσε περίεργη, αξιωματούχοι του ΚΚΚ την ακολούθησαν και την αποκάλεσαν η Στρατηγική Εκατό Χρόνων της Κίνας τα πρόσφατα χρόνια.

Μετά τον σεισμό του 2008 στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, στρατιωτικοί ειδικοί παρατήρησαν ότι χιλιάδες τεχνικοί διαχείρισης ραδιενεργών υλικών έσπευσαν στην περιοχή. Υπήρχαν επίσης λόφοι που κατέρρευσαν με περίεργο τρόπο, και εικάζεται πως ήταν υπόγεια τούνελ που αποθήκευαν πυρηνικά όπλα. Μια ερευνητική ομάδα στο Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν επαλήθευσε το μήνυμα που μετέδωσε η Κεντρική Τηλεόραση Κίνας ότι η Κίνα έχει ένα δίκτυο τούνελ 3.000 μιλίων. Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, κατέληξαν στο ότι η Κίνα έχει έως και 3.000 πυρηνικές κεφαλές, ανέφερε η Washington Post σε άρθρο του 2011 με τίτλο «Φοιτητές του Τζόρτζταουν ρίχνουν φως στο σύστημα τούνελ για πυρηνικά όπλα της Κίνας».

Καθώς ο κορωνοϊός διαδιδόταν στην Γουχάν το τέλος του 2019, το ΚΚΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποκρύψει τις πληροφορίες. Παρά τα πολυάριθμα κρούσματα, πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έφυγαν από την Γουχάν πριν τεθεί σε περιορισμό τον Ιανουάριο του 2020, και εξάπλωσαν την ασθένεια σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 50 εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν μολυνθεί και πάνω από 1,3 εκατομμύρια νεκρούς, ο κόσμος αντιλήφθηκε την ζημιά που προκάλεσε το ΚΚΚ, καθώς και την φύση του.

Ένας πόλεμος μεταξύ καλού και κακού

Την δεκαετία του 1980, ο Ρήγκαν εκκίνησε μια εκστρατεία για να περιορίσει την Σοβιετική Ένωση, που οδήγησε στην κατάρρευσή της και σε μια εποχή ελευθερίας. Σαράντα χρόνια αργότερα, καθώς ο κομμουνισμός με επικεφαλής την Κίνα θέτει τον κόσμο σε κίνδυνο, μια νέα μάχη έχει ξεκινήσει.

Ακόμα και πριν από την πανδημία κορωνοϊού, το ΚΚΚ είχε εξαγοράσει πολλά μέρη του κόσμου μέσω οικονομικής δύναμης. Μολυσμένοι με διαφθορά, οι άνθρωποι έχουν σταδιακά χάσει την ανοσία και την δύναμη να αντισταθούν στην επιρροή του ΚΚΚ.

Ο κορωνοϊός, που συνδέεται με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, το μόνο εργαστήριο βιολογικής ασφαλείας Επιπέδου 4 (BSL-4) στην Κίνα, έχει χτυπήσει σκληρά πολλές χώρες ή περιοχές που είχαν επηρεαστεί δυνατά από το ΚΚΚ.

Ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να ξυπνάνε από τον εφιάλτη. «Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε σε αυτήν την ενσάρκωση της Κίνας σαν σε μια φυσιολογική χώρα, όπως σε οποιαδήποτε άλλη», είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικλ Πομπέο στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Ρίτσαρντ Νίξον στις 23 Ιουλίου 2020. «Αν ο ελεύθερος κόσμος δεν αλλάξει, η κομμουνιστική Κίνα σίγουρα θα αλλάξει εμάς. Δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στις παλιότερες προσεγγίσεις επειδή μας φαίνονται άνετες ή επειδή είναι βολικές.»

Ενώ κομμουνιστικές χώρες έχουν υποφέρει αμέτρητες τραγωδίες, Δυτικές χώρες επίσης διακινδυνεύουν να καταστραφούν από το φάντασμα του κομμουνισμού. «Διάβασα μια ακόμα φορά, μετά από χρόνια, τον “Γυμνό Κομμουνιστή” [The Naked Communist] και στο τέλος ο Σκόουσεν εκτίμησε [ότι] σύντομα δεν θα μπορείς να βρεις την αλήθεια στα σχολεία ή σε βιβλιοθήκες ή σε όποιο άλλο μέρος επειδή δεν θα υπάρχει τυπωμένη πλέον. Έτσι θα πρέπει να συλλέξεις αυτά τα βιβλία. Είναι μια ιδέα που διάβασα από τον Κλέον Σκόουσεν από το βιβλίο του της δεκαετίας του 1950, “Ο Γυμνός Κομμουνιστής”, και λέει ότι κάποια μέρα η ιστορία αυτής της χώρας θα χαθεί επειδή θα υποστεί πειρατεία και αλλαγή από διανοούμενους και κομμουνιστές και όλα τα άλλα. Και νομίζω ότι είμαστε σε αυτό το σημείο», είπε ο Γκλεν Μπεκ, παρουσιαστής του ομώνυμου ραδιοφωνικού προγράμματος.

Ακούγεται σαν μια φαντασία; Κοιτάξτε γύρω μας και μπορεί να βρείτε την σκληρή πραγματικότητα ότι αντικειμενικά γεγονότα συχνά χαρακτηρίζονταν ως ψέματα ενώ ψέματα παρουσιάζονταν ως γεγονότα. Καθώς η κομμουνιστική επιρροή επεκτείνεται παγκοσμίως και υποκινεί μίσος ανά τον πλανήτη, η μάχη μεταξύ καλού και κακού έχει αρχίσει.

Ένας κώδωνας αφύπνισης

Ανά την ανθρώπινη ιστορία, υπήρξαν αμέτρητες διαμάχες, μάχες, και πόλεμοι. Οι περισσότεροι σχετίζονται μόνο με τοπικές διαφορές σχετικά με εκτάσεις γης και/ή εθνικά θέματα. Πολύ σπάνια θα υπήρχε ένας τόσο ολοκληρωτικός κίνδυνος που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ως το ισχυρότερο έθνος στον κόσμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο τον τελευταίο αιώνα. Ιδρυθείσα πάνω σε πίστη και θρησκευτική ελευθερία, η Αμερική πιστεύει πως είμαστε ευλογημένοι όσο ακολουθούμε τις αρχές και αξιοπρέπειά μας. «Ένα Έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους» ήταν ένα σύνθημα που καταγράφηκε στον Όρκο προς την Πατρίδα.

Η προάσπιση αυτών των αρχών δεν ήταν εύκολη. Εκτός από κάποιες βασικές αντικομμουνιστικές εκστρατείες στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1950, προσπάθειες από Αμερικανούς ηγέτες να αντιμετωπίσουν τον κομμουνισμό έχουν υπάρξει πολύ περιορισμένες.

Η αντικομμουνιστική εκστρατεία της δεκαετίας 1950 θεωρείται συχνά ως μια σύγχρονη σταυροφορία. Όπως περιγράφηκε στο Μέρος 1 αυτής της σειράς, ο μαρξισμός προήλθε από τον σατανισμό. Με μίσος και βία στον πυρήνα του, εξαπατά ανθρώπους και εξαπλώνεται ευρέως μέσω ψεμάτων.

Παρομοίως με το βιβλίο «Μαρξ & Σατανάς» του Ρίτσαρντ Γούρμπραντ που αναφέρθηκε στο Μέρος 1 αυτής της σειράς, ο Τέρρυ Κουκ εξέδωσε ένα βιβλίο το 2010 με τίτλο «Δώσε μου Ελευθερία!: Και θάνατο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων του Σατανά!» [παρόμοιο με το ρητό της Αμερικανικής Επανάστασης «Δώσε μου Ελευθερία, ή Δώσε μου Θάνατο».] Τρία χρόνια αργότερα έγραψε ένα ακόμα βιβλίο με τίτλο «Επανάσταση!: Ο κομμουνισμός είναι καμουφλαρισμένος σατανισμός!» στο οποίο γράφει: «Ο κομμουνισμός είναι σατανισμός με καμουφλάζ! Είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό πολιτικό σύστημα! Είναι ένα θρησκευτικό σύστημα λατρείας του διαβόλου επίσης.»

Αυτό είναι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεται στην Βίβλο: «Αλίμονο σε αυτούς που αποκαλούν το κακό καλό, και το καλό κακό. Που παρουσιάζουν το σκοτάδι ως φως, και το φως ως σκοτάδι. Που παρουσιάζουν το πικρό ως γλυκό, και το γλυκό ως πικρό!» (Ησαΐας 5:21)

«Ήταν δολοφόνος εξ αρχής, δεν ήταν φιλαλήθης, καθώς δεν υπάρχει καμία αλήθεια μέσα του. Όταν ψεύδεται, μιλά την μητρική του γλώσσα, καθώς είναι ένας ψεύτης και ο πατέρας των ψεμάτων.» (Ιωάννης 8:44)

Ο Άνταμ Βάισχαουπτ, ιδρυτής των Ιλλουμινάτι, δούλεψε για την αναστάτωση της κοινωνικής δομής με έναν κρυφό τρόπο. «Όταν ο άνθρωπος ζει υπό μια κυβέρνηση, έχει διαφθαρεί, η αξία του έχει χαθεί, και η φύση του έχει χαλάσει», είπε. «Από όλους τους τρόπους που ξέρω για να οδηγώ ανθρώπους, ο πιο αποτελεσματικός είναι ένα κεκαλυμμένο μυστήριο».

Ο Καρλ Μαρξ πρόσθεσε ότι ο στόχος του μπορεί να επιτευχθεί μόνον μέσω βίας. «Οι Κομμουνιστές λένε ανοιχτά ότι οι στόχοι τους μπορούν να επιτευχθούν μόνον με την βίαιη ανατροπή όλων των υπαρχουσών κοινωνικών συνθηκών», εξήγησε.

Ο κομμουνισμός βλέπει επίσης την θρησκεία ως εχθρό του, είπε ο Πωλ Κένγκορ, συγγραφέας του βιβλίου του 2020 «Ο διάβολος και ο Καρλ Μαρξ: Η Μεγάλη Πορεία του κομμουνισμού Θανάτου, Απάτης, και Παρείσφρησης». Ενώ ο Μαρξ αποκάλεσε την θρησκεία «όπιο των μαζών» και «ψυχή αψύχων συνθηκών», ο Βλαντιμίρ Λένιν ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχει τίποτα πιο απεχθές από την θρησκεία», και ότι «κάθε λατρεία κάποιας θεότητας είναι μια νεκροφιλία».

Ο Κένγκορ είπε ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα υιοθετούν εσφαλμένα τον σοσιαλισμό ή τον κομμουνισμό χωρίς να γνωρίζουν τι είναι. «Συγκεκριμένα, τα απαίσια ρατσιστικά σχόλια του Μαρξ για τους μαύρους, ο έντονος αντισημιτισμός του, και η τραγική μοίρα τόσο πολλών γυναικών στην ζωή του, από την γυναίκα του έως τις δύο κόρες του που αυτοκτόνησαν με συμβόλαια αυτοκτονίας με τους συζύγους τους, έως την καμαριέρα της οικογένειας που ο Μαρξ άφησε έγκυο πίσω από την πλάτη της γυναίκας του», είπε.

«Αν και τα κομμουνιστικά καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης έχουν αποσυντεθεί, το φάντασμα του κομμουνισμού δεν έχει εξαφανιστεί. Αντιθέτως, το κακό φάντασμα ήδη ελέγχει τον κόσμο μας, και η ανθρωπότητα δεν θα πρέπει να διατηρεί μια εσφαλμένη αίσθηση αισιοδοξίας», αναφέρει το βιβλίο «Πως το φάντασμα του κομμουνισμού ελέγχει τον κόσμο μας», που εκδόθηκε το 2018. «Ο κομμουνισμός δεν είναι ούτε μια τάση σκέψης, ούτε ένα δόγμα, ούτε μια αποτυχημένη προσπάθεια για έναν νέο τρόπο οργάνωσης των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Αντ΄ αυτών, θα πρέπει να κατανοηθεί ως ένας διάβολος – ένα κακό φάντασμα δημιουργημένο από μίσος, διαφθορά, και άλλες στοιχειακές δυνάμεις στο σύμπαν».

Η επιλογή μας και το μέλλον μας

Ενώ το ΚΚΚ καταστρέφει χώρες ανά τον κόσμο φέρνοντας την πανδημία κορωνοϊού, παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και κομμουνιστική ιδεολογία, πολλοί πολίτες εντός Κίνας αφυπνίζονται από το 99ετή εφιάλτη από την ίδρυση του ΚΚΚ το 1921. Μεταξύ αυτών είναι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ, μιας διαλογιστικής άσκησης που βασίζεται στην Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα.

Το Φάλουν Γκονγκ συστήθηκε στο κοινό το 1992 και προσέλκυσε περίπου 100 εκατομμύρια ανθρώπους στην Κίνα μέχρι το 1999, λόγω των καταπληκτικών σωματικών και πνευματικών οφελών του. Αναρίθμητες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στον ιστότοπο Minghui.org σχετικά με το πως ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ επανέκτησαν την υγεία τους και βελτίωσαν την φύση της καρδιάς τους. Οικογενειακές διαμάχες θεραπεύτηκαν, χαλασμένες οικογένειες επανενώθηκαν, και χαμένες ψυχές επανέκτησαν ελπίδα για την ζωή και το μέλλον.

Τον Ιούλιο του 1999, ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής του ΚΚΚ Τζιανγκ Τζεμίν εκκίνησε μια πανεθνική εκστρατεία καταστολής εναντίον του Φάλουν Γκονγκ. Τα τελευταία 21 χρόνια, ένας μεγάλος αριθμός ασκουμένων έχουν συλληφθεί και φυλακιστεί σε κέντρα κράτησης, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, και φυλακές, επειδή δεν εγκατέλειψαν την πίστη τους στο Φάλουν Γκονγκ. Επιπλέον των σωματικών βασανιστηρίων και της ψυχολογικής κακοποίησης, κάποιοι ασκούμενοι έχουν γίνει επίσης θύματα βίαιης αφαίρεσης οργάνων, την οποία διαπράττει μαζικά το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας.

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες που έχουν υποστεί δίωξη και εξάλειψη από το ΚΚΚ στην διάρκεια των πολυάριθμων πολιτικών εκστρατειών, οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ έχουν παραμείνει ακλόνητοι στην πίστη τους παρά την σκληρή δίωξη. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κάτι λάθος με το να ζουν σύμφωνα με τις αρχές του Φάλουν Γκονγκ: Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα ώστε να είναι καλύτεροι πολίτες. Έχουν επίσης πίστη ότι το ορθό θα επικρατήσει.

Στην αρχή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου» ο Μαρξ έγραψε: «Ένα φάντασμα στοιχειώνει την Ευρώπη – το φάντασμα του κομμουνισμού». Τον τελευταίο αιώνα, η πνευματική δύναμη των Χριστιανών και Καθολικών έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην απελευθέρωση των ανθρώπων από την επιρροή που ασκεί ο κομμουνισμός.

Σε ασιατικές χώρες, η παράδοση του βουδισμού μαζί με τον 5.000 ετών θεϊκό πολιτισμό στην Κίνα επίσης βοήθησαν το κοινό να ακολουθεί την συνείδησή του αντί για τον σατανικό κομμουνισμό. Τον 21ο αιώνα, το Φάλουν Γκονγκ και οι αρχές του Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα έχουν εμπνεύσει περαιτέρω αμέτρητους ανθρώπους ανά τον κόσμο να αναγνωρίσουν το πως ο κομμουνισμός αντιτίθεται θεμελιωδώς στις παραδοσιακές αξίες, γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από το κακό και να επανακτήσουν ελευθερία.

Από την έκδοση των «Εννέα Σχολίων στο Κομμουνιστικό Κόμμα» το 2004, πάνω από 360 εκατομμύρια Κινέζοι έχουν ανακοινώσει ότι κόβουν τους δεσμούς τους με τις οργανώσεις του ΚΚΚ. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο ξυπνούν και προασπίζονται τις θεμελιώδεις ελευθερίες της ανθρώπινης ύπαρξης, η κομμουνιστική ιδεολογία δεν θα έχει χώρο ύπαρξης και θα εξαφανιστεί αμέσως.

Τότε, θα έχουμε ξεφύγει από τον εφιάλτη ενός αιώνα, και θα έχουμε ευλογηθεί με ασφάλεια και με ένα φωτεινότερο μέλλον.

(Τέλος)

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε