Κυριακή, 02 Οκτ, 2022
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ μιλά σε ηχογραφημένη ομιλία στις 2 Δεκεμβρίου. (Στιγμιότυπο από το βίντεο του Λευκού Οίκου.)

Με το εκλογικό μας σύστημα υπό επίθεση, οι Αμερικανοί χρειάζεται να μιλήσουν

Από την συντακτική ομάδα της αμερικανικής εφημερίδας.

Στις 2 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια ομιλία στην οποία περιγράφονται λεπτομερώς ορισμένα μέρη από τις παρατυπίες και την απάτη στις γενικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020, λέγοντας: «Ως πρόεδρος, δεν έχω υψηλότερο καθήκον παρά να υπερασπιστώ τους νόμους και το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένος να προστατεύσω το εκλογικό μας σύστημα, το οποίο τώρα βρίσκεται υπό συντονισμένη επίθεση και πολιορκία ».

Η χώρα μας ιδρύθηκε υπό την ηγεσία του Τζορτζ Ουάσινγκτον, καθώς οδήγησε τον στρατό μας να κερδίσει τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Ήμασταν τυχεροί που είχαμε τον πρόεδρο Άμπραχαμ Λίνκολν, που μας κράτησε ενωμένους οδηγώντας μας πέρα από τον εμφύλιο πόλεμο. Τώρα, η χώρα μας αντιμετωπίζει μια τρίτη θεμελιώδη πρόκληση, μια πρόκληση για να διασφαλίσουμε τη συνεχή ελευθερία μας και το δικαίωμα εκλογής των ηγετών μας.

Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η χώρα μας άλλαξε γρήγορα – όπως αναφέρεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης – από το «Αμερική υπό επίθεση» σε «Αμερική που αναρρώνει», σε «Αμερική που αντεπιτίθεται». Η ομιλία του Τραμπ σηματοδότησε ένα παρόμοιο κρίσιμο σημείο καμπής, ότι η Αμερική υπερασπίζεται τα θεμελιώδη δικαιώματά της. Η ομιλία του παρουσίασε τι συμβαίνει στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή: Εκτεταμένη και καλά σχεδιασμένη εκλογική απάτη. Όπως επεσήμανε ο Τραμπ, αυτό δεν αφορά τον εαυτό του, αλλά «την δημοκρατία μας και τα ιερά δικαιώματα για τα οποία πολλοί Αμερικανοί πολέμησαν, μάτωσαν και πέθαναν για να τα διασφαλίσουν.»

«Τίποτα δεν είναι πιο επείγον ή πιο σημαντικό», είπε.

Ο πρόεδρος συνέχισε λέγοντας: «Εάν δεν ξεριζώσουμε την απάτη, την τρομερή και φρικτή απάτη που έγινε στις εκλογές μας το 2020, δεν έχουμε πλέον χώρα. Με την αποφασιστικότητα και την υποστήριξη του αμερικανικού λαού, θα αποκαταστήσουμε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα στις εκλογές μας. Θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη στο σύστημα διακυβέρνησής μας.»

Σε ίσως ένα πιο περίπλοκο περιβάλλον από ό, τι υπήρχε κατά τη διάρκεια του Πολέμου Ανεξαρτησίας, ή του Εμφυλίου Πολέμου, η Αμερική αντιμετωπίζει έναν εχθρό που είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου, που αποτελείται από κομμουνιστικές δυνάμεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας.

Η κομμουνιστική Κίνα έχει εμπλακεί σε μια μορφή πολέμου χωρίς περιορισμούς κατά των Ηνωμένων Πολιτειών τις τελευταίες δεκαετίες. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) βλέπει τον παγκόσμιο ηγέτη στην ελευθερία, την Αμερική, ως την μέγιστη απειλή για την ύπαρξή του. Ο στόχος της παγκόσμιας κομμουνιστικής συμμαχίας, και το μόνο μέσο επιβίωσής της, είναι να ελέγξει τις Ηνωμένες Πολιτείες και, με αυτό, να σβήσει τον φάρο της ελευθερίας με τον οποίο φωτίζει η Αμερική τον κόσμο. Το ΚΚΚ εκτελεί εδώ και καιρό μια συστηματική διείσδυση στα ιδρύματά μας και έχει δημιουργήσει δεσμούς με τις κομμουνιστικές δυνάμεις στην χώρα μας.

Η παγκοσμιοποίηση είναι ένα κομμουνιστικό κίνημα. Πρόκειται για μια σκόπιμη στρατηγική κίνηση με στόχο την αποδυνάμωση του ελεύθερου κόσμου, ιδίως της Αμερικής, και την ενίσχυση των στόχων των κομμουνιστών. Σε αυτό το κίνημα, οι διεθνείς κομμουνιστές συνεργάστηκαν με τους Κινέζους κομμουνιστές. Μετά από δεκαετίες εργασίας, έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου έχει γίνει αρκετά ισχυρό για να ενορχηστρώσει ένα κομμουνιστικό πραξικόπημα στην Αμερική.

Τις τελευταίες δεκαετίες, οι παρτιζάνοι υπέρ της παγκοσμιοποίησης και του σοσιαλισμού, παρέχοντας συνεχή οικονομική υποστήριξη, όχι μόνο συνέβαλαν στην παράταση της ζωής του κομμουνιστικού ζυγού στην Κίνα, αλλά και τον ενίσχυσαν.

Αυτό που συνέβη στο Χονγκ Κονγκ φέτος, όπου το ΚΚΚ κατέλαβε τον πλήρη έλεγχο, συμβαίνει τώρα εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εσωτερικά, έχουμε τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και άλλα ισχυρά συμφέροντα στην κυβέρνηση, τους κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς που συνεργάζονται εναντίον ενός προέδρου των ΗΠΑ.

Οι καθιερωμένοι οργανισμοί μέσων ενημέρωσης αρνούνται να κοιτάξουν τις ακροάσεις περί εκλογικής απάτης που διεξάγονται επί του παρόντος σε αμφίρροπες πολιτείες σε ολόκληρη την χώρα και, αντίθετα, συνεχίζουν να περιγράφουν τους αξιόπιστους ισχυρισμούς και στοιχεία απάτης ως «αβάσιμα».

Αυτό απέτρεψε πολλούς ανθρώπους από το να γνωρίζουν ακόμη και τα πιο βασικά γεγονότα σχετικά με αυτές τις εκλογές. Τα περισσότερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δεν διαφέρουν από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης στην Κίνα – προσφέρουν μόνο ψέματα και συγκαλύψεις και η ατζέντα τους είναι να κάνουν πλύση εγκεφάλου με προπαγάνδα.

Επιπλέον, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στην Δύση έχουν λογοκρίνει ή διακόψει την επικοινωνία των ανθρώπων με τρόπους που δεν διαφέρουν από αυτούς που παρατηρούνται στην κομμουνιστική Κίνα. Σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζονται αυτές οι εταιρείες, τα κοινωνικά μέσα έχουν γίνει μια μηχανή ελέγχου της επικοινωνίας και όχι πλατφόρμες ανοιχτού διαλόγου.

Μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες – υποστηριζόμενες από τα χρήματα που πληρώνουμε ως φόρο – δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τη διερεύνηση των αξιόπιστων ισχυρισμών και ενοχοποιητικών στοιχείων για απάτη μεγάλης κλίμακας. Έμειναν αδρανείς καθώς οι δυνάμεις στη χώρα μας έχουν συντονιστεί με κομμουνιστές διεθνώς για να εκτελέσουν πραξικόπημα.

Πολλοί από εμάς εδώ στην Epoch Times έχουν ζήσει κάτω από κομμουνιστικά καθεστώτα, τόσο στην Κίνα όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου, και γνωρίζουν από πρώτο χέρι την τυραννία τους. Οι ελευθερίες μας στην Αμερική μας επέτρεψαν να ανθίσουμε και επίσης να προειδοποιήσουμε τους συμπολίτες μας ότι αυτές οι ελευθερίες διατρέχουν τώρα κίνδυνο.

Εάν δεν λάβουμε θέση και δεν μιλήσουμε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, θα δούμε το ΚΚΚ και τις συμμαχικές του κομμουνιστικές δυνάμεις να ολοκληρώνουν την δεκαετία της προσπάθειάς τους να υποτάξουν την αμερικανική ελευθερία.

Κατά την διάρκεια των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, 40 Αμερικανοί στην Πτήση 93 πολέμησαν τους τρομοκράτες αεροπειρατές για να υπερασπιστούν την πρωτεύουσα του έθνους. Αυτοί ήταν συνηθισμένοι άνθρωποι που έκαναν ασυνήθιστες ενέργειες. Ήταν γενναίοι Αμερικανοί. Πριν αναλάβουν δράση, ψήφισαν. Ακόμα και στο σημείο μιας δοκιμασίας ζωής και θανάτου, σε ένα αεροσκάφος υπό πειρατεία, ψήφισαν.

Ψήφισαν, προσευχήθηκαν, και μετά έδρασαν. Αυτό είναι το αμερικανικό πνεύμα. Αυτό είναι το αμερικανικό πιστεύω και η αμερικανική παράδοση. Θεωρούμε κάθε ψήφο ιερή. Ψηφίζουμε για να πάρουμε μια απόφαση, πιστεύουμε στο αποτέλεσμα, και δρούμε για αυτό.

Οι γενικές εκλογές του 2020 εκθέτουν την πραγματική στάση του κάθε ενός ατόμου, κάθε εταιρείας, κάθε μέσου ενημέρωσης, και ακόμα και κάθε χώρας ανά τον κόσμο.

Σε μια ακρόαση περί εκλογικής απάτης στο Μίσιγκαν στις 27 Νοεμβρίου, η μάρτυρας Μελίσσα Καρόνε, ερωτήθηκε γιατί δεν έκαναν το βήμα περισσότεροι άνθρωποι, να καταθέσουν ενώπιον της επιτροπής. Η απάντησή της: «Η ζωή μου έχει καταστραφεί, η ζωή μου έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, λόγω αυτού. Έχασα συγγενείς, έχασα φίλους. Δέχτηκα απειλές. Τα παιδιά μου δέχτηκαν απειλές. Έπρεπε να μετακομίσω. Έπρεπε να αλλάξω τον τηλεφωνικό αριθμό μου.»

Αλλά παρ΄ όλο που βρέθηκε ενώπιον αυτής της εχθρικότητας, έκανε το βήμα για να καταθέσει δημοσίως. Έβαλε γενναία το συμφέρον της χώρας πάνω από την δική της κατάσταση.

Κατά τον Πόλεμο Ανεξαρτησίας, ο Τόμας Πέιν είπε: «Αυτοί είναι οι καιροί που δοκιμάζουν τις ψυχές των ανθρώπων.»

Έτσι, επίσης, είναι σήμερα.

Όχι μόνο η Καρόνε, αλλά όλοι οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυτήν την δοκιμασία: Αγαπάμε την ελευθερία, και είμαστε διατεθιμένοι να αντιταχθούμε στις κομμουνιστικές δυνάμεις που προσπαθούν να την πάρουν από εμάς; Όταν το ΚΚΚ άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του Χονγκ Κονγκ, εκατομμύρια κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ διαδήλωσαν, αλλά οι αντίπαλοί τους ήταν δυνατότεροι. Στους δρόμους, κυμάτιζαν την αμερικανική σημαία, το σύμβολο της ελευθερίας.

Από την δοκιμασία που αντιμετωπίζουμε σήμερα εξαρτάται η μοίρα του κόσμου. Οι δυνάμεις του κακού θέλουν να μας δουν να παραιτούμαστε. Η αμερικανική παράδοση διδάσκει την αντιμετώπιση της τυραννίας με ανυπακοή και των απειλών με θάρρος. Διδάσκει να πάρουμε δύναμη από την πίστη ώστε να αντιμετωπίσουμε το κακό.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, οι Αμερικανοί χρειάζεται να ενωθούν και να πάρουν θέση κατά της απάτης και υπέρ της αλήθειας. Να επιλέξουν ελευθερία, όχι κομμουνισμό, και το καλό, όχι το κακό.

Αυτό έχει να κάνει με το δικαίωμά μας να ψηφίζουμε. Αυτό έχει να κάνει με το αν θα μπορούμε ακόμα να έχουμε μια ελεύθερη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε