Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Οι διακινητές ανθρώπων τρέφονται από την βιομηχανία των χαλαρών συνοριακών νόμων, εξηγεί η Ναμράτα Γκουτζράλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν παίρνει μια πολύ πιο χαλαρή στάση στην μετανάστευση από ό,τι η κυβέρνηση Τραμπ, και αυτό εγείρει νέα συζήτηση στις ευρύτερες επιπτώσεις της ενθάρρυνσης παράνομων διασχίσεων και στην ευρύτερη βιομηχανία που συνδέεται με αυτό.

Για να μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση και να μάθουμε λεπτομέρειες για την βιομηχανία εμπορίας ανθρώπων προσκαλέσαμε να μιλήσει μαζί μας την Ναμράτα Σινγκ Γκουτζράλ, σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Ξεχασμένοι της Αμερικής».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε