Παρασκευή, 01 Μαρ, 2024
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο Rose Garden του Λευκού Οίκου στις 13 Νοεμβρίου 2020. (MANDEL NGAN / AFP μέσω Getty Images)

Συντακτική Ομάδα: Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ο Πρόεδρος Τραμπ πρέπει να αναλάβει δράση

Οι προεδρικές εκλογές της Αμερικής για το 2020 διαφέρουν σημαντικά με αυτές των προηγούμενων χρόνων και απαιτούν πρωτοφανή μέτρα για την προστασία τους, την δημοκρατία και το μέλλον μας.

Ο βαθμός και η κλίμακα της εκλογικής νοθείας ήταν άνευ προηγουμένου. Στις αμφίρροπες πολιτείες, το βράδυ των εκλογών, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε εξασφαλίσει ένα σημαντικό προβάδισμα. Ξαφνικά, αργά το βράδυ, η καταμέτρηση σταμάτησε και οι εκλογικοί παρατηρητές οδηγήθηκαν στην έξοδο. Και τότε, σημειώθηκαν τεράστιες, στατιστικά αδύνατες εισροές ψήφων, δίνοντας έτσι στον Τζο Μπάιντεν το προβάδισμα.

Αυτό το μοτίβο, το οποίο συνέβη μόνο στις πολιτείες όπου ο Μπάιντεν έπρεπε να αντιστρέψει το αποτέλεσμα και το οποίο δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά σε προγενέστερες εκλογές, δείχνει μια συντονισμένη προσπάθεια κλοπής των εκλογών.

Σε αυτή την προσπάθεια πιθανότατα εμπλεκόταν και η χειραγώγηση των ψήφων μέσω της Dominion Voting Systems. Σύμφωνα με μια διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που έγινε στα μηχανήματα και το λογισμικό της εταιρείας στο Μίσιγκαν, «τα Συστήματα Ψηφοφορίας Dominion έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα με εγγενή “κενά ασφαλείας” για τη δημιουργία συστημικής απάτης και χειραγώγηση των εκλογικών αποτελεσμάτων».

Επιπλέον, διάφορες μορφές αφαίρεσης ψήφων και εκλογικές παρατυπίες επιβεβαιώνονται με σχεδόν χίλιες ένορκες καταθέσεις.

Υπάρχουν αναφορές – που χρειάζονται επιβεβαίωση – ξένης παρέμβασης, η οποία βοήθησε στην υπονόμευση των εκλογών μας.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αναφέρει ότι το εκλογικό μας σύστημα βρίσκεται υπό «συντονισμένη επίθεση και πολιορκία».

Κατά συνέπεια, διακυβεύεται η μορφή διακυβέρνησής μας. Εάν μια εκλογή μπορεί να κερδηθεί με ανέντιμα μέσα όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν το 2020, τότε μπορεί κανείς δικαίως να υποθέσει ότι οι επόμενες εκλογές θα εξελιχθούν με τον ίδιο τρόπο. Οι Αμερικανοί θα χάσουν το δικαίωμα ψήφου.

Εάν υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια κλοπής των εκλογών, αυτές οι ενέργειες ισοδυναμούν με ανατροπή του καθεστώτος.

Επιπλέον, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέλθουν ουσιαστικά στην εξουσία ενός κόμματος, τότε, νομικές αλλαγές ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά το σύστημά μας.

Οι Δημοκρατικοί έχουν ήδη μιλήσει για τον τερματισμό του Εκλεκτορικού Κολλεγίου, διαβεβαιώνοντας ότι οι -κατά κύριο λόγο Δημοκρατικές- μεγαλουπόλεις θα εκλέγουν τον πρόεδρο· και για «γέμισμα» του Ανώτατου Δικαστηρίου, για να διασφαλιστεί η πλειοψηφία των, διορισμένων από τους Δημοκρατικούς δικαστών.

Όμως όσο σοβαρές και αν είναι αυτές οι απειλές για τη δημοκρατία μας, δεν φτάνουν στην ουσία αυτού που διακυβεύεται.

Στη ρίζα του, ο κίνδυνος δεν έχει να κάνει με το εάν θα κερδίσει ο Μπάιντεν ή ο Τραμπ. Δεν πρόκειται για το Δημοκρατικό ή Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν μια σκοτεινή δύναμη που θέλει να καταστρέψει τη χώρα μας και στην ουσία να καταστρέψει όλα τα καλά της ανθρωπότητας.

Αυτές οι εκλογές είναι το αποκορύφωμα της μάχης μεταξύ ελευθερίας και κομμουνισμού, μεταξύ καλού και κακού.

Με την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων στη Σοβιετική Ένωση και την Ανατολική Ευρώπη, οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο χαλάρωσαν, πιστεύοντας ότι η κομμουνιστική απειλή είχε τελειώσει. Αλλά ο κομμουνισμός δεν έπεσε ποτέ σε κόμα. Η παγκοσμιοποίηση τον ενίσχυσε ενώ ταυτόχρονα αποδυνάμωνε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το καλό και το κακό δεν μπορούν να συμβιβαστούν. Είναι σαν την φωτιά και τον πάγο. Το να υποκύψεις στο κακό, το μόνο που καταφέρνεις είναι να το δυναμώνεις. Μια νίκη για τον κομμουνισμό σε αυτές τις εκλογές θα είχε ως αποτέλεσμα την ήττα της ελευθερίας παντού. Η ανθρωπότητα θα βυθιστεί σε μια μακρά, σκοτεινή νύχτα.

Στις 5 Δεκεμβρίου στη Γεωργία, ο Τραμπ είπε για εκείνους που θέλουν να κλέψουν τις εκλογές, «Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να προχωρήσουν πέραν του σοσιαλισμού, θέλουν να πάνε σε μια κομμουνιστική μορφή διακυβέρνησης και δεν έχω καμία αμφιβολία γι ‘αυτό».

Πώς θα αμυνθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες; Οι τοπικοί αξιωματούχοι είναι εκείνοι συνήθως που ενέχεται να λειτουργήσουν ως συνένοχοι στην διαφθορά των εκλογών. Οι δικαστές, εξαιτίας του διαχωρισμού των εξουσιών, συχνά διστάζουν να πουν στις πολιτείες πώς να διεξάγουν τις εκλογές τους. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν έχει κανένα ρόλο, εκτός εάν το Εκλεκτορικό Κολλέγιο αποτύχει να βγάλει νικητή.

Το πεπρωμένο του Τραμπ είναι να αντιμετωπίσει αυτή την απειλή. Ορκίστηκε να υπερασπιστεί το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει τις προεδρικές εξουσίες να το πράξει.

Ο Τραμπ πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτές τις εξουσίες ως Πρόεδρος για να διαφυλάξει το μέλλον της Δημοκρατίας μας και να συλλάβει όσους συνωμότησαν για να στερήσουν, μέσω εκλογικής απάτης, από τους πολίτες τα δικαιώματά τους. Ο «Νόμος περί Εξέγερσης» επιτρέπει στον Τραμπ να χρησιμοποιήσει τον στρατό για να αδράξει τα βασικά εκλογικά στοιχεία στις αμφιλεγόμενες πολιτείες και να παράσχει μια διαφανή, ακριβή καταγραφή της ψηφοφορίας.

Το σύστημά μας βρίσκεται σε κρίση. Ο Τραμπ, εάν ενεργούσε, θα το έκανε για να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου.

Με το «άνοιγμα των βιβλίων», η ειλικρίνεια μπορεί να νικήσει την απάτη. Τα θέλω της πλειοψηφίας των ανθρώπων θα φανεί και η νίκη που επιδιώκει ο κομμουνισμός θα πέσει.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε