Τρίτη, 23 Απρ, 2024
Ο Άγιος Γεώργιος και ο Δράκος, του Πάολο Ουτσέλλο, περί του 1470, Εθνική Πινακοθήκη, Λονδίνο. (Public domain)

Φόνευσε τον Δράκο

Γράφει η Sam Sorbo.

Σχολιασμός

Μια φορά κι έναν καιρό, στον ψηλό γκρίζο πύργο ενός κάστρου πολύ μακριά, μια όμορφη πριγκίπισσα αιχμαλωτίστηκε από έναν άγριο και φοβερό δράκο. Μόνο η αγάπη ενός γενναίου ιππότη σε λαμπερή πανοπλία θα μπορούσε να την απελευθερώσει από τα νύχια της τρομερής κακίας.

Έτσι πάει η αρχέτυπη ιστορία, η κλασική ιστορία του καλού εναντίον του κακού, το όμορφο και ισχυρό που μάχεται το άσχημο και άγριο.

Είναι συμβολικό της σημερινής αφήγησης. Το να πούμε ότι η COVID-19 έχει προκαλέσει χάος δεν θα ήταν υπερβολή, αλλά θα ήταν επίσης μια λανθασμένη κατεύθυνση στη μεγαλύτερη ιστορία.

Αρχικά, «μείωση της καμπύλης» σήμαινε την αποφυγή επικείμενης αύξησης των λοιμώξεων που θα μπορούσαν να κατακλύσουν ένα ιατρικό σύστημα. Ωστόσο, εβδομάδες μετά την κρίση, τα αποτελέσματα δεν πλησίασαν τις αρχικές προβλέψεις, παρά την υιοθέτηση πολιτικής που κατέγραφε υπερβολικά παραπάνω αριθμούς για τα κρούσματα και τους θανάτους από την COVID.

Η γιατρός Ντέμπορα Μπιρξ, συντονίστρια απόκρισης της ομάδας εργασίας του Λευκού Οίκου για την COVID-19, εξέφρασε πρόσφατα την ανησυχία ότι ακόμη και κυβερνητικά στατιστικά διογκώθηκαν κατά 25 τοις εκατό, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτα από το CDC που να εμπιστεύομαι». Το Κολοράντο μείωσε αμέσως τον αριθμό των θανάτων του κατά 24%.

Παρά την αβεβαιότητα, οι «πολιτικοί-ειδικοί ιατρικής» προειδοποιούν ότι το άνοιγμα της οικονομίας μπορεί να έχει άλλες επιπτώσεις, και πρέπει να μείνουμε κλειστοί για τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Πώς μετατράπηκε η «μείωση της καμπύλης» σε «έως ότου υπάρξει θεραπεία»;

Εννοούσαν μια διαφορετική καμπύλη —  την οικονομική καμπύλη —  που στηρίχθηκε στην αμερικανική ελευθερία και εφευρετικότητα, εμπνευσμένη από τις οικονομικές πολιτικές του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Σκεφτήκαμε ότι αυτό γινόταν για τα κρούσματα COVID-19.

Λάθος. Έχει να κάνει με την δύναμη. Και την ελευθερία.

Και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν και τα δύο.

Στην Κίνα και τους φίλους της δεν αρέσει αυτό.

Αυτό είναι ένα παιχνίδι δύναμης της Κίνας προς τον ελεύθερο κόσμο. Ο ιός χρησιμεύει ως όχημα για κομμουνισμό, και το ιππικό του είναι τα μέσα ενημέρωσης, με ορισμένους από τους δικούς μας πολιτικούς ως στρατηγούς να σχεδιάζουν τοπικές επιθέσεις. Πρόβλεψαν 2,2 εκατομμύρια θανάτους, προκαλώντας γενικό πανικό, επικαλούμενοι τον πλέον απαξιωμένο καθηγητή που μας έδωσε την ασθένεια τρελών αγελάδων που είχε προβληθεί με τελείως παράλογη υπερβολή, τη γρίπη των πτηνών και τη γρίπη των χοίρων. Διαδώστε τον φόβο, διότι οι άνθρωποι θα συμμορφωθούν όταν φοβούνται.

Ο τρόμος είναι μια κομμουνιστική τακτική.

Αυτό που ο κομμουνισμός δεν μπορεί να ελέγξει το καταστρέφει λόγω φόβου. Έκθεμα Α: ο κορωνοϊός. Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ), το οποίο ορίζει τα πάντα στην Κίνα, έκρυψε τον ιό ενώ τον εξήγαγε, επιτρέποντας διεθνείς αεροπορικές αναχωρήσεις από την Γουχάν, αλλά όχι εσωτερικές πτήσεις. Το ΚΚΚ εξαφάνισε οποιονδήποτε επέκρινε το καθεστώς, από τον πρώτο που είπε την αλήθεια, τον γιατρό Λι Γουενλιάνγκ, μέχρι τον φοιτητή Τζανγκ Γουενμπίν, ο οποίος κάλεσε τον Κινέζο επικεφαλής Σι Τζινπίνγκ να παραιτηθεί.

Η κομμουνιστική Κίνα στρίμωξε την αγορά στις ιατρικές προμήθειες και στη συνέχεια έβαλε βαριές τιμές στις χώρες που είχαν αποδυναμωθεί από τον ιό της. Είχε ήδη επεκτείνει τη δύναμή της σε διεθνείς θαλάσσιες διαδρομές. Τώρα επιδιώκει να ελέγξει τα λιμάνια και απειλεί να επιτάξει διαύλους επικοινωνίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις βίωσαν ένα Περλ Χάρμπορ του τρέχοντος αιώνα, και πολεμάμε έναν ασύμμετρο πόλεμο.

Ο ιός του κομμουνισμού, ένας μακροχρόνιος και προσκεκλημένος διαμένων των σχολείων και πανεπιστημίων μας, έχει μολύνει σοβαρά του επικεφαλής των Δημοκρατικών και τους λακέδες τους στα ΜΜΕ. Όχι λιγότεροι από 39 αξιωματούχοι της διοίκησης Ομπάμα συμμετείχαν στην κατασκοπεία ιδιωτών πολιτών των ΗΠΑ κατά τη μετάβαση της κυβέρνησης στην νέα κυβέρνηση Τραμπ, επιδιώκοντας να δυσφημίσουν και να καταστρέψουν την προεδρία του. Με άλλα λόγια, πραξικόπημα.

Τα βρώμικα τεχνάσματα είναι μια κομμουνιστική τακτική.

Η πρώην πρέσβειρα των Η.Ε. Σαμάνθα Πάουερ, ζήτησε να αποκαλυφθεί επτά φορές ο στρατηγός Μάικλ Φλυν, σε λιγότερο από δύο μήνες, και στη συνέχεια δήλωσε στο Κογκρέσο αργότερα την ίδια χρονιά ότι δεν είχε «ανάμνηση» αυτού. Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είπε αρχικά στον οικοδεσπότη του ABC News, Γιώργο Στεφανόπουλο: «Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτές τις κινήσεις για την διερεύνηση του Μάικλ Φλυν», πριν δηλώσει: «Γνώριζα ότι είχαν ζητήσει έρευνα, αλλά αυτό είναι το μόνο που ξέρω για αυτό».

Οι υπηρεσίες πληροφοριών και δικαιοσύνης κατέστρεψαν ζωές ανθρώπων για πολιτικό κέρδος.

Το ψέμα είναι μια κομμουνιστική τακτική.

Θα ήταν η ιδιωτική ζωή απλών πολιτών απρόσβλητη από το μανιασμένο κυνήγι τους για δύναμη; Ο οικοδεσπότης της εκπομπής του HBO, Μπιλ Μάχερ, ήλπιζε για ύφεση και απλώς για να δυσκολέψει τον Τραμπ ας καταστρεφόταν η Αμερική. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων του Ομπάμα στόχευσε υποστηρικτές του Tea Party. Τώρα, το κλείσιμο απαγόρευσε την εκκλησιαστική λειτουργία ενώ απλώς έβαλε πρόστιμα στους παρόχους αμβλώσεων, και τρόφιμοι απελευθερώθηκαν από τη φυλακή, ελεύθεροι να διαπράξουν περαιτέρω εγκλήματα. Ποιος από τους ιδρυτές της χώρας μας θα φανταζόταν ένα έθνος επικεντρωμένο στην εξάλειψη νέων αθώων ζωών και της ηθικής ταυτόχρονα;

Η απόλυτη απάθεια για το κόστος της απόκρισης στον ιό του ΚΚΚ, στις ανθρώπινες ζωές, αποδεικνύει ότι οι κομμουνιστικές συμπάθειες υπάρχουν σε αφθονία στις πόλεις και πολιτείες μας.

Η περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής είναι μια κομμουνιστική τακτική.

Εξαναγκάζοντας κρατικές δαπάνες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεμάτες με απροσδιόριστη χρηματοδότηση και παράπλευρα έργα, σε μια προσπάθεια τύπου Cloward-Piven ώστε να χρεοκοπήσει η κυβέρνηση, προκαλεί χασμουρητά σε ένα βασίλειο υπνοβατών, αλλά αυτό το παραμύθι έγινε πραγματικότητα και το έθνος πρέπει να σώσει την Πριγκίπισσά μας Ελευθερία.

Το χάος είναι μια κομμουνιστική τακτική.

Η Αμερική έχει πολεμήσει στο παρελθόν, αλλά έχουμε γίνει μαλθακοί. Τώρα μια νεότερη γενιά πρέπει να μεγαλώσει γρήγορα. Ο πολεμιστής που σκοτώνει τον δράκο ανακαλύπτει τη δύναμή του αντιμετωπίζοντας αντιξοότητες. Η αφύπνιση συμβολίζει το ότι ακολουθούμε την συνείδησή μας, την γνώση του καλού και του κακού, και επιλέγουμε μια πλευρά.

Ο κομμουνισμός αρνείται τον συμβιβασμό και απαιτεί την απόλυτη καταστροφή όλων όσων αυτό το έθνος θεωρεί πολύτιμα. Πρέπει να είμαστε εξίσου αφοσιωμένοι. Οι Αμερικανοί πατριώτες πρέπει να ενωθούν σε αυτόν τον αγώνα για ζωή και ελευθερία, παρά την εχθρική διείσδυση στα δημόσια αξιώματα και στον Τύπο. Οι αντίπαλοί μας είναι και οι εγχώριοι κομμουνιστές εδώ, μέσα στα σύνορά μας, και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στο εξωτερικό.

Πρέπει να υπερασπιστούμε την Πριγκίπισσα Ελευθερία στον πύργο της Liberty Bell.

Ας νικήσουμε τον κινέζικο δράκο.

#SlaytheDragon

Η Sam Sorbo είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκπομπής και συγγραφέας του «They are Your Kids: An Inspirational Journey from Self-Doubter to Home School Advocate».
[Είναι τα παιδιά σου: Ένα ταξίδι από την αμφισβήτηση στην υποστήριξη της οικιακής εκπαίδευσης].

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι οι απόψεις του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την γνώμη της Epoch Times.

Ακολουθήστε την Epoch Times στο Twitter: @EpochTimesGr

Γνωρίζατε ότι είμαστε ανεξάρτητοι;

Η Epoch Times είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε επιρροή από εταιρείες, κυβερνήσεις ή πολιτικά κόμματα. Ο μόνος μας στόχος είναι να δίνουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι προς το κοινό.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε