Παρασκευή, 29 Σεπ, 2023

China in Focus: Ο Μπάιντεν δέχεται επίκριση για πρόσφατα σχόλια για την Κίνα

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

 

 

Ο Μπάιντεν δέχεται επίκριση για τα τελευταία του σχόλια περί Κίνας. Ένας ειδικός εξηγεί τι προκάλεσε την αντίδραση.

Μια κινεζική εταιρεία ισχυρίζεται ότι 10% του ηλεκτρισμού της Νέας Υόρκης περνά μέσω του εξοπλισμού της. Ένας ειδικός αναλύει τον πιθανό κίνδυνο.

Κινέζοι ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρέθηκαν υπό κράτηση, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση, ή εστάλησαν ακόμα και σε ψυχιατρικές κλινικές. Ο λόγος ήταν ότι υπερασπίτηκαν την δημοκρατία.

Ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας μετατρέπεται σε τεχνολογικό πόλεμο. Ένα σημαντικό τμήμα οπλικού συστήματος ίσως είναι το επόμενο μέτωπο.

Και η Βρετανία επικρίνει και αυτή την Κίνα, μαζί με τις ΗΠΑ, για την επιδημία του ιού του ΚΚΚ στην Γουχάν. Ο Βρετανός πρωθυπουργός καλεί για παγκόσμιο συνασπισμό για εξασφάλιση διαφάνειας.

 

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε