Κυριακή, 29 Ιαν, 2023

Δελτίο ειδήσεων NTD Business

 

Ο Μπάιντεν δίνει βοήθεια σε ιδιοκτήτες σπιτιών που δυσκολεύονται, και το NTD σας φέρνει τα τελευταία νέα για την αγορά ακινήτων από την Εθνική Ένωση Κτηματομεσιτών.

Από το Μεγάλο Μήλο στην Πολιτεία του Ήλιου – Ένας βουλευτής έκανε την κίνηση χρόνια πριν, τώρα θέλει επιχειρήσεις να κάνουν το ίδιο.

Δεν χρειάζεται να είστε εκατομμυριούχους για να κάνετε τραπεζική με την Goldman Sachs πλέον. Η εταιρεία εκκινεί μια νέα πλατφόρμα για απλούς επενδυτές.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε