Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

Νέα ταινία «Violino»: Δονήσεις της ψυχής

 

Παρακολουθήστε την ταινία Violino εδώ.

 

Η συγκίνηση έφτασε στην ψυχή μας όταν ακούσαμε τους μαγικούς ήχους ενός 300 ετών βιολιού Στραντιβάριους.

Από που έρχεται αυτός ο αιθέριος ήχος;

Γιατί σπάνια βιώνουμε κάτι αντίστοιχο σήμερα;

Αναζητώντας μια απάντηση, η ομάδα κινηματογραφικών παραγωγών μας άρχισε ένα από τα πιο μαγικά αλλά και σημαντικά ταξίδια που άλλαξε την ζωή μας για πάντα.

Η ταινία Violino αποτελείται από μικρές ιστορίες που αποκαλύπτουν πως τα μεγάλα έργα δημιουργούνται όταν ο συμπαντικός συγχρονισμός, η φύση και ο άνθρωπος είναι όλα σε αρμονία.

Το 2018, αρχίσαμε το ταξίδι γνώσης, από την Κρεμόνα, την πόλη της μουσικής, στο εύηχο δάσος Bosco che Souna στις ιταλικές Άλπεις. Σε αυτό το δάσος ο Στραντιβάρι, ένας από τους μεγαλύτερους λουθήρους, ήρθε για να επιλέξει προσεκτικά δέντρα για τα μεγαλουργήματά του πάνω από 300 χρόνια πριν.

Έγιναν πολλά θαύματα που μας βοήθησαν να ολοκληρώσουμε την ταινία, ειδικά η εμφάνιση ενός θρυλικού βιολιού «Ιλ Κρεμονέζε 1715» όταν βιντεοσκοπούσαμε στην Κρεμόνα.

Όπως αυτό το μεγάλο ταξίδι μας ενέπνευσε να συνεχίσουμε να περπατάμε αυτό το μονοπάτι έως σήμερα, ελπίζουμε ότι αυτό το δώρο θα σας δώσει κάποια έμπνευση επίσης.

Και όταν μπορέσετε να νιώσετε τις δονήσεις στην ψυχή σας, το έργο τέχνης είναι ολοκληρωμένο.

Με χαρά μπορούμε πλέον να μοιραστούμε την μικρού μήκους ταινία Violino με εσάς.

Το παραπάνω βίντεο είναι τρέιλερ. Η πλήρης ταινία είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν στο InspiredOriginal.org

Παρακολουθήστε την ταινία Violino εδώ.

 

Σχετικά με το Inspired Original:

Είμαστε μια ομάδα παθιασμένων παραγωγών που εκτιμούν τις οικουμενικές αξίες, αξίες εγγενώς υπάρχουσες στην παραδοσιακή τέχνη.

Δημιουργούμε ταινίες με στόχο το χτίσιμο μιας ισχυρής κοινότητας για την στήριξη των παραδοσιακών τεχνών, πολιτισμού, και εκπαίδευσης, που μπορούν να ανανεώσουν και να ενσταλάξουν ελπίδα και πίστη, από το σήμερα έως το μακρινό μέλλον.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε