Παρασκευή, 24 Μαρ, 2023
(Tom Pennington/Getty Images)

Οι εκλογές αποκαλύπτουν τη μάχη μεταξύ ελευθερίας και κομμουνισμού

Μια επιλογή που ξεπερνά το δίπολο Αριστεράς-Δεξιάς

Όταν οι ιδρυτές της εφημερίδας μας απέδρασαν από ένα κομμουνιστικό καθεστώς για να έρθουν στην Αμερική, δεν φαντάζονταν ποτέ ότι αυτό το μεγάλο έθνος θα γινόταν μια μέρα το επίκεντρο της μάχης μεταξύ κομμουνισμού και ελευθερίας.

Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι μια αφηρημένη έννοια, κάτι που επηρεάζει μόνο μακρινά έθνη, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έχει ήδη φτάσει στο κατώφλι μας.

Ο κομμουνισμός εξαπλώθηκε στην Αμερική μεταμφιεσμένος με ονόματα όπως σοσιαλισμός, προοδευτισμός, φιλελευθερισμός, νεο-Μαρξισμός και ούτω καθεξής, σε μια πολλών δεκαετιών αργή διαδικασία συστηματικής ανατροπής της, αρχικά από την Σοβιετική Ένωση, και τώρα το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Αυτή η μάχη για το μέλλον της Αμερικής – και μαζί της, του υπόλοιπου κόσμου – έρχεται τώρα στο προσκήνιο με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια σύγκρουση που ξεπερνά τον κομματισμό και την πολιτική πατρονία.

Η πίστη στον Θεό ήταν πάντοτε θεμελιώδης αρχή στην Αμερική. Οι πρώτοι άποικοι έφυγαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν τη θρησκεία τους ελεύθερα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με την πεποίθηση πως όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, και προικίζονται από τον Δημιουργό με συγκεκριμένα απαραβίαστα Δικαιώματα. Βαθιά αμερικανικό μότο είναι το «Στον Θεό που εμπιστευόμαστε».

Η πίστη στον Θεό και οι αρχές που απορρέουν από αυτήν την πίστη είναι οι θεμελιώδεις λόγοι για τους οποίους οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να απολαμβάνουν την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ευημερία, και ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν να γίνουν το έθνος που είναι σήμερα.

Μέσα σε αυτή τη σπουδαία παράδοση, η συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι ένα ιερό καθήκον με το οποίο κάθε πολίτης μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το ποιος θα κυβερνά. Φέτος, ένας αριθμός ρεκόρ Αμερικανών πολιτών ψήφισαν για να επιλέξουν τον επόμενο ηγέτη τους.

Ωστόσο, έχουμε ανακαλύψει ότι αυτή η διαδικασία έχει υπονομευτεί. Έχουν εμφανιστεί πολυάριθμοι αξιόπιστοι ισχυρισμοί για εκλογική νοθεία, δείχνοντας μια συστηματική προσπάθεια αλλαγής του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ακροαριστερά και ο κομμουνιστικός δαίμονας που βρίσκονται πίσω από αυτό – η ίδια δύναμη που ο Καρλ Μαρξ περιέγραψε κάποτε πως στοιχειώνει την Ευρώπη – χρησιμοποιεί τα ψέματα, την απάτη και την χειραγώγηση σε μια προσπάθεια να στερήσει από τους πολίτες τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.

Ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα των ΗΠΑ, το Δημοκρατικό Κόμμα, δεν είναι πια το πολιτικό κόμμα που κάποτε ήταν. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, σταδιακά δέχτηκε παρείσφρηση από την ίδια μαρξιστική ιδεολογία που έχει δημιουργήσει τα πιο βάναυσα και καταπιεστικά κομμουνιστικά καθεστώτα στην ιστορία.

Η κομμουνιστική ιδεολογία, συμπεριλαμβανομένου του σοσιαλισμού και των σχετικών ιδεών, δεν είναι μια φυσιολογική ιδεολογία. Είναι η ιδεολογία που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η κομμουνιστική ιδεολογία χρησιμοποιεί φαινομενικά ορθές έννοιες, όπως «ισότητα» και «πολιτική ορθότητα», για να μπερδέψει τους ανθρώπους. Η ιδεολογία αυτή έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της τέχνης. Καταστρέφει αδίστακτα οτιδήποτε παραδοσιακό και ορθό, συμπεριλαμβάνοντας την πίστη, την θρησκεία, την ηθική, τον πολιτισμό, την οικογένεια, την τέχνη, την εκπαίδευση, τον νόμο κ.ο.κ. οδηγώντας τους ανθρώπους σε ηθική εξαχρείωση.

Πρόκειται για μια ολοκληρωτική ιδεολογία, που οδηγεί κάποτε ακμάζοντα έθνη όπως η Βενεζουέλα στην άβυσσο και που κατάφερε να καταστρέψει 5.000 χρόνια πολιτισμού στην Κίνα, με τους ανθρώπους να στρέφονται από την πίστη στο θείο στην αφοσίωση στο κράτος.

Είναι η συστηματική καταστροφή όλων όσων είναι καλά για την ανθρωπότητα. Είναι διαμετρικά αντίθετο με την καλοσύνη, τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και τη συμπόνια.

Αυτό όχι μόνο έφερε την καταστροφή του πνεύματος των ανθρώπων και της ενάρετης πίστης τους στον Θεό, αλλά έσυρε τον αμερικανικό λαό και όλη την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού.

Επιλογή μεταξύ καλού και κακού

Πρόκειται για μια σύγκρουση που ξεπερνά τον κομματισμό. Είναι μια μάχη μεταξύ του εάν εμείς ως Αμερικανοί πολίτες μπορούμε να παραμείνουμε πιστοί στις ιδρυτικές μας αρχές και να ακολουθήσουμε το θέλημα του Θεού, ή θα υποταχθούμε σε δυνάμεις που επιδιώκουν τον έλεγχο και την καταστροφή των πιο θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.

Αυτό δεν είναι κάτι που λέμε με ελαφρά την καρδία· επειδή οι ιδρυτές πατέρες μας έζησαν εν μέσω κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού, είχαν καταλάβει την καταστροφική του δύναμη.

Ως οργανισμός μέσων μαζικής ενημέρωσης, είμαστε ανεξάρτητοι και δεν παίρνουμε θέσεις σε πολιτικά ζητήματα ή υποψηφίους, αλλά υποστηρίζουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Η Αμερική έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού και οδεύει προς μια κομμουνιστική άβυσσο.

Στο επίκεντρο αυτής της μάχης βρίσκεται τώρα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αρνηθεί ξεκάθαρα τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό φέρνοντας ένα τέλος στην επί δεκαετιών διείσδυση του κινεζικού καθεστώτος, πραγματοποιώντας μια πανευρωπαϊκή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιρροής του.

Ο Τραμπ έρχεται αντιμέτωπος με το ΚΚΚ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας.

Για την κομμουνιστική Κίνα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Τραμπ είναι ένας Αμερικανός πρόεδρος που εκτιμά την παράδοση και αντιτίθεται στον κομμουνισμό. Έτσι όσο αυτός ηγείται, το κινεζικό καθεστώς γνωρίζει ότι δεν θα πετύχει τον επί δεκαετιών στόχο του να ανατρέψει την Αμερική και τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο.

Έχουμε την κομμουνιστική Κίνα στις πόρτες μας, έτοιμη να πάρει τον έλεγχο. Το ΚΚΚ έχει μελετήσει προσεκτικά το αμερικανικό σύστημα τις τελευταίες δεκαετίες και εκμεταλλεύτηκε με επιτυχία την ανοιχτή κοινωνία μας διεισδύοντας πλέον στη χώρα μας.

Εσωτερικά, έχουμε ακροαριστερές ομάδες, όπως το Black Lives Matter και την Antifa που οργανώνουν διαμαρτυρίες και ταραχές. Το κίνημα είναι παρόμοιο με αυτό της Πολιτιστικής Επανάστασης του ΚΚΚ, η οποία κατέστρεψε την πολιτιστική κληρονομιά και των παραδόσεων του κινεζικού έθνους. Είναι ένα αντι-αμερικανικό κίνημα, ακριβώς όπως η Πολιτιστική Επανάσταση ήταν αντι-κινεζική. Ο πυρήνας της ιδεολογίας του κινήματος δεν διαφέρει από αυτόν του κομμουνιστικού κινήματος στην Κίνα και συμβαδίζει με το ΚΚΚ, όντας έτοιμο να ανατρέψει την Αμερική.

Ο αντίκτυπος αυτών των εκλογών είναι πολύ μεγάλος. Έχει καταστεί πλέον σαφές στους ανθρώπους, τις κυβερνήσεις και τις οργανώσεις όλου του κόσμου ότι πρέπει να πάρουν μια απόφαση εάν θα στηρίξουν τον κομμουνιστικό δαίμονα ή με την παράδοση και τις καθολικές αξίες.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι εκλογές των ΗΠΑ το 2020 δεν είναι μια μάχη δύο κομμάτων ή μια μάχη μεταξύ του Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, αλλά μια μάχη μεταξύ παράδοσης και σοσιαλισμού, μια μάχη μεταξύ καλού και κακού, μια μάχη μεταξύ του θείου και του κομμουνιστικού δαίμονα.

Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ειδική σειρά της Epoch Times «Πώς το φάντασμα του κομμουνισμού ελέγχει τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε