Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times
Υλικά
– Κάνουν 1 σακούλα
3 μέτριες πατάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη ή πάπρικα (ή τα καρυκεύματα τις προτίμησής σας)
Ηλιέλαιο
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C στον αέρα.
2. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες (πάχος περίπου 3 χιλιοστά) με ένα μαντολίνο ή με ένα κοφτερό μαχαίρι (είναι πολύ σημαντικό να είναι ομοιόμορφα κομμένες) και τις βάζουμε σε 1 λεκάνη με νερό για 10 λεπτά.
3. Έπειτα τις σουρώνουμε και τις ταμπονάρουμε καλά με χαρτί κουζίνας και από τις δύο πλευρές.
4. Πάρτε ένα ταψί και τοποθετήστε μια λαδόκολλα και πασπαλίστε την με λίγο ηλιέλαιο, έπειτα τοποθετήστε τις πατάτες πασπαλίστε τες από πάνω με την βοήθεια ενός πινέλου με λίγο ηλιέλαιο και ρίξτε τα καρυκεύματα.
5. Τις ψήνουμε για 7 λεπτά στον αέρα και μετά γυρνάμε τον φούρνο στο γκριλ. Μετά από 5 λεπτά, γυρίστε τις πατάτες και ψήστε από την άλλη μεριά.
Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece