Πέμπτη, 25 Απρ, 2024
Bernadette Wurzinger / Pixabay

Σπιτικά πατατάκια στον φούρνο

Σπιτικά πατατάκια και δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά έτοιμα!

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Υλικά

– Κάνουν 1 σακούλα

3 μέτριες πατάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη ή πάπρικα (ή τα καρυκεύματα τις προτίμησής σας)
Ηλιέλαιο

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C στον αέρα.

2. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες (πάχος περίπου 3 χιλιοστά) με ένα μαντολίνο ή με ένα κοφτερό μαχαίρι (είναι πολύ σημαντικό να είναι ομοιόμορφα κομμένες) και τις βάζουμε σε 1 λεκάνη με νερό για 10 λεπτά.

3. Έπειτα τις σουρώνουμε και τις ταμπονάρουμε καλά με χαρτί κουζίνας και από τις δύο πλευρές.

4. Πάρτε ένα ταψί και τοποθετήστε μια λαδόκολλα και πασπαλίστε την με λίγο ηλιέλαιο, έπειτα τοποθετήστε τις πατάτες πασπαλίστε τες από πάνω με την βοήθεια ενός πινέλου με λίγο ηλιέλαιο και ρίξτε τα καρυκεύματα.

5. Τις ψήνουμε για 7 λεπτά στον αέρα και μετά γυρνάμε τον φούρνο στο γκριλ. Μετά από 5 λεπτά, γυρίστε τις πατάτες και ψήστε από την άλλη μεριά.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε