Παρασκευή, 07 Οκτ, 2022

Τι έγινε στις 6 Ιανουαρίου στο Αμερικανικό Καπιτώλιο; Μια ματιά σε γεγονότα την μέρα της καταμέτρησης των εκλεκτορικών ψήφων

Παρακολουθήστε εδώ.

Ο Τραμπ κατηγορείται ότι υποκίνησε εξέγερση, αφότου μίλησε σε μια μεγάλη συγκέντρωση και διαδήλωση στην Ουάσινγκτον, καθώς οι Εκλεκτορικές Ψήφοι καταμετρούνταν στο κτήριο του Καπιτωλίου. Σε αυτές τις ερωταπαντήσεις ζωντανής μετάδοσης με τον παρουσιαστή του Crossroads Τζόσουα Φίλιπ, θα δούμε ξανά τι συνέβη, θα δείξουμε πλάνα από την σκηνή, και θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις του κοινού.

Αυτό και άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του Crossroads.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε