Δευτέρα, 25 Ιαν, 2021

Βίντεο: 83 πολυεθνικές εταιρείες έχουν δεσμούς με καταναγκαστική εργασία στην Κίνα – Μπένεντικτ Ρότζερς

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Παρακολουθήστε εδώ.

Στην Κίνα, βλέπουμε εξαναγκασμένες τηλεοπτικές εξομολογήσεις, ένα σαρωτικό κράτος παρακολούθησης, την δολοφονία ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ για τα όργανά τους, και αυτό που πολλοί αποκαλούν μια γενοκτονία των Ουιγούρων της Κίνας. Ογδοντα τρεις πολυεθνικές εταιρείες, περιλαμβανομένων αμερικανικών, συνδέονται με την εξαναγκαστική εργασία των Ουιγούρων στην Κίνα.

Πηγαίνοντας στο Χονγκ Κονγκ, 53 φιλοδημοκρατικοί ακτιβιστές, βουλευτές, και δικηγόροι, συνελήφθησαν στις 6 Ιανουαρίου υπό τον απολυταρχικό νόμο «εθνικής ασφαλείας».

Παρά όλα αυτά, η ΕΕ ανακοίνωσε πρόσφατα μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με την Κίνα.

Οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης πήραν συνέντευξη από τον ακτιβιστή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγγραφέα Μπένεντικτ Ρότζερς, ιδρυτή του Hong Kong Watch, και υποδιευθυντή της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας. Συζητάμε μαζί του την νέα έκθεση της επιτροπής: «Το Σκοτάδι Βαθαίνει».

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, στις 9:00 π.μ. (ώρα Καναδά), ο Μπένεντικτ Ρότζερς θα λάβει μέρος στο πάνελ του Ινστιτούτου ΜακΝτόναλντ Λωριέ, με τίτλο: «Ένα μονοπάτι για να βαδίσουμε, Μέρος ΙΙ: Υπερασπίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα».

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, και είμαι ο Γιαν Γεκίλεκ.

 

Οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης είναι εκπομπή της Epoch Times, διαθέσιμη στην σελίδα της Epoch Times και στην σελίδα του NTD.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Κεράστε μας έναν καφέ

Προσωπικές Πληροφορίες

Πληροφορίες Κάρτας
Ασφαλής SSL κρυπτογραφημένη πληρωμή

Συνολική Δωρεά: €6,00

Σχολιάστε