Σάββατο, 03 Δεκ, 2022
Ο Τζέιμς Λίντσυ σε συνέντευξη στην Epoch Times. (The Epoch Times)

Βίντεο: Ένας νέος λενινισμός σφίγγει την Αμερική – Τζέιμς Λίντσυ

Παρακολουθήστε εδώ.

 

Η έκπληξη της επίθεσης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιαν. έχει ακολουθηθεί από μαζική λογοκρισία και διαγραφή από πλατφόρμες πολλών Αμερικανών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Τραμπ, με υποτιθέμενο στόχο την αποτροπή βίας.

Ο Τζέιμς Λίντσυ, ένας από τους συγγραφείς του δημοφιλούς «Κυνικές θεωρίες», θεωρεί πως η παραβίαση του Καπιτωλίου χρησιμοποιήθηκε για την εφαρμογή μιας μεγάλης υφαρπαγής δύναμης και «για εφαρμογή λενινισμού στο αμερικανικό πλαίσιο, χρησιμοποιώντας μεγάλες εταιρείες ως μέρος της εργαλειοθήκης.»

Αυτό είναι το «αφυπνισμένο» κίνημα εν δράσει, θεωρεί ο Λίντσυ. Η ιδεολογία εμπεριέχει μια ανεστραμμένη ηθική, λέει, που της επιτρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικά πρότυπα, δύο μέτρα και δύο σταθμά, στο θέμα της πολιτικής βίας.

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Τζέιμς Λίντσυ, ιδρυτής του ιστοτόπου New Discources, μας δίνει την άποψή του περί της σημερινής πολιτικής στιγμής.

Αυτοί είναι οι Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, με παρουσιαστή τον Γιαν Γεκίλεκ.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε