Τρίτη, 05 Μαρ, 2024

(Βίντεο) Πως το Green New Deal είναι ένας δούρειος ίππος για απολυταρχική διακυβέρνηση – Συνέντευξη του Χέυντεν Λούντβιγκ

Το Αμερικανικό Κογκρέσο προσπαθεί να περάσει ένα νέο νομοσχέδιο υποδομών, που περιέχει στοιχεία του Green New Deal. Και καθώς η διοίκηση Μπάιντεν συνεχίζει να πιέζει για τα μέτρα της που θα αναμορφώσουν το ενεργειακό δίκτυο της Αμερικής, και θα εφαρμόσουν τα διατάγματά της για απόρριψη των εκπομπών συμβατικών καυσίμων, εγείρονται ανησυχίες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτό, και ποιο θα είναι το κόστος για την χώρα. Για να μάθουμε περισσότερα για αυτό καθίσαμε για μια συνέντευξη με τον Χέυντεν Λούντβιγκ, ανώτερο ερευνητή στο Capital Research Center.

Παρακολουθήστε στην EpochTV ή στην σελίδα του NTD.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε