Πέμπτη, 28 Μαρ, 2024
This combination of 2019-2020 photos shows Amazon CEO Jeff Bezos, Apple CEO Tim Cook, Google CEO Sundar Pichai and Facebook CEO Mark Zuckerberg. On Wednesday, July 29, 2020, the four Big Tech leaders will answer for their companies’ practices before Congress at a hearing by the House Judiciary subcommittee on antitrust.  (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, Evan Vucci, Jeff Chiu, Jens Meyer)

Ζάκερμπεργκ, Μπέζος, άλλοι διευθύνοντες σύμβουλοι τεχνολογίας θα καταθέσουν για το θέμα του ανταγωνισμού

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ — Τέσσερις διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας —ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ του Facebook, ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, ο Σουντάρ Πιτσάι της Google και ο Τιμ Κουκ της Apple— θα δώσουν εξηγήσεις για τις πρακτικές των εταιρειών τους ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου σε ακρόαση την Τετάρτη στην υποεπιτροπή δικαστικών υποθέσεων της Βουλής, με θέμα την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία.

Η επιτροπή διεξήγαγε διμερή έρευνα κατά το τελευταίο έτος, εξετάζοντας την κυριαρχία των τεχνολογικών γιγάντων στις αγορές και την επίδρασή τους στους καταναλωτές.

Είναι η πρώτη τέτοιου είδους εξέταση της τεχνολογικής βιομηχανίας στο Κογκρέσο. Στόχος της είναι να προσδιορίσει εάν οι υφιστάμενες πολιτικές ανταγωνισμού και οι αντιμονοπωλιακές νομοθεσίες ηλικίας αιώνων, είναι επαρκείς, ή εάν απαιτείται νέα νομοθεσία και περισσότερη χρηματοδότηση για την επιβολή του νόμου.

Οι τέσσερις CEO αναμένεται να καταθέσουν εξ αποστάσεως.

Η ακρόαση αρχικά είχε οριστεί για την Δευτέρα. Επαναπρογραμματίστηκε για να επιτραπεί στους βουλευτές που είναι μέλη της επιτροπής να συμμετέχουν σε εορτασμούς στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την Δευτέρα και Τρίτη για τον βουλευτή Τζον Λιούις, σύμβολο του κινήματος πολιτικών δικαιωμάτων και μακροχρόνιο βουλευτή της Τζόρτζια που απεβίωσε στις 17 Ιουλίου.

Πώς διαφέρει η Epoch Times από άλλες εφημερίδες;

Η Epoch Times είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανεξάρτητη εφημερίδα στην Αμερική. Είμαστε διαφορετικοί από άλλους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης επειδή δεν επηρεαζόμαστε από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ο μόνος μας στόχος είναι να φέρουμε στους αναγνώστες μας ακριβείς πληροφορίες και να είμαστε υπεύθυνοι στο κοινό.
Δεν ακολουθούμε την ανθυγιεινή τάση στο σημερινό περιβάλλον των μέσων ενημέρωσης, της δημοσιογραφίας που έχει μια ατζέντα, και αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τις αρχές μας Αλήθεια και Παράδοση ως πυξίδα.

[give_form id=”3924″]

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε