Σάββατο, 27 Απρ, 2024

Τα κεφτεδάκια της μαμάς – Το νο1 πιάτο των παιδικών μας αναμνήσεων

Υλικά

800 γρ κιμάς μοσχαρίσιος ή 400 μοσχαρίσιος και 400 χοιρινός
3-4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
1 μεσαίο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 αβγό
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 σφηνάκι ξύδι
1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
2 ματσάκια μαϊντανό ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

1. Μουσκευουμε το μπαγιάτικο ψωμί σε νερό και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει πλήρως. Όταν έχει μαλακώσει, το στείβουμε, ώστε να φύγει όλο το νερό.

2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά

3. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τα κεφτεδάκια, αφού πριν τα έχουμε πλασει σε σφαιρικό σχήμα και τα έχουμε αλευρώσει.

4. Τα τηγανίζουμε για 2-3′ από κάθε πλευρά και τα αφαιρούμε.

5. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: www.cookpad.gr

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε