Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023

China in Focus: Η πανδημία του ΚΚΚ συμπληρώνει ένα έτος

Έχει περάσει ένα έτος από τον χαρακτηρισμό της διάδοσης του ιού ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Το NTD επανεξετάζει το πως η αντίδραση του Πεκίνου επέδρασε στον χρόνο παροχής πληροφοριών για την πανδημία.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα περιγράφει την εκδοχή του περί «πατριωτισμού». Το νόημα της λέξης σε ένα κομμουνιστικό σύστημα είναι διαφορετικό από αυτό που ο κόσμος δίνει στην Δύση.

Το NTD κοιτά στην αρχαία ιστορία της Κίνας για ένα μάθημα του τι να κάνουμε όταν αντιμετωπίζουμε τυραννία.

Ένας ανώτατος Κινέζος αξιωματούχος παραδέχεται ότι η Κίνα έχει σοβαρό πρόβλημα ανεργίας. Λέει ότι ένας στους επτά δεν έχει σταθερό εισόδημα.

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε