Κυριακή, 05 Φεβ, 2023

China in Focus: Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ερευνά νέο ιό

Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν ερευνά ακόμα έναν θανατηφόρο ιό. Αυτός προέρχεται από την περιοχή Σιντζιάνγκ – και μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημία στο σώμα.

Ένας άντρας στο Χονγκ Κονγκ έχασε την ζωή του αφότου έκανε το εμβόλιο για τον ιό του ΚΚΚ. Η δόση που το δόθηκε ήταν κινέζικης παρασκευής.

Κινέζοι χάκερ κατηγορούνται για έναν νέο γύρο ψηφιακών διαρρήξεων. ΗΠΑ και Ινδία βρέθηκαν στο στόχαστρο. Αυτό έγινε για να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα που συνέλεξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ αναφέρθηκε ότι συμμορφώθηκαν με μια φόρμα εμπιστευτικότητας που σχεδίασε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Και είχε ποτέ η Κίνα ελευθερία λόγου; Σε αντίθεση με την καταστολή αντιφρονούντων του ΚΚΚ, το δικαίωμα επίκρισης της κυβέρνησης στην πραγματικότητα προέρχεται από τον αρχαίο κινεζικό πολιτισμό.

Αυτά και άλλα θέματα σε αυτό το επεισόδιο του China in Focus.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε