Τρίτη, 26 Σεπ, 2023

Crossroads: Η ατζέντα του Χόλυγουντ και το κίνημα του Νέου Χόλυγουντ – Συνέντευξη με τους Κάρυ Σόλομον και Τσακ Κόνζελμαν

Ενώ το Χόλυγουντ αντιμετώπιζε επίκριση λόγω της πολιτικής ατζέντας του και κλονισμούς από τις οικονομικές επιπτώσεις των περιορισμών του ιού, ένα νέο Χόλυγουντ μεγάλωνε ήσυχα από ανεξάρτητους παραγωγούς. Για να μάθουμε περισσότερα για αυτό, μιλήσαμε με τους παραγωγούς ταινιών Κάρυ Σόλομον και Τσακ Κόνζελμαν, των «Ο Θεός δεν είναι νεκρός» και «Unplanned».

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε