Παρασκευή, 02 Ιούν, 2023
Ο Κέβιν Σόρμπο φωτογραφίζεται στην εκδήλωση EarthXGLobal στο Ντάλλας, Τέξας, 20 Απριλίου 2018. (Cooper Neill/Getty Images για EarthX)

Ο Κέβιν Σόρμπο για την απαγόρευση του Facebook, τον συντηρητισμό στο Χόλιγουντ: «Συνεχίστε τον καλό αγώνα»

Υπάρχουν πάρα πολλοί Αμερικανοί που φοβούνται να είναι ειλικρινείς προς τον εαυτό τους και να μιλήσουν δημοσίως σχετικά με συντηρητικές ιδέες, είπε ο ηθοποιός και παραγωγός ταινιών την Παρασκευή.

«Τώρα αρχίζω και το αντιλαμβάνομαι και βρίσκω ότι δεν μπορείς να πεις τα πάντα διότι θα υποστείς λογοκρισία», είπε ο Σόρμπο στον Τζόσουα Φίλιπ της Epoch Times στο συνέδριο CPAC στην Φλόριδα.

Ο Σόρμπο, που είχε γίνει πολύ δημοφιλής για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής: Τα ηρωικά ταξίδια», πρόσφατα είδε τον λογαριασμό του στο Facebook να διαγράφεται από την εταιρεία, αφότου ο ηθοποιός αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των περιορισμών δημόσιας υγείας κατά την πανδημία του ιού του ΚΚΚ και την ακεραιότητα των προεδρικών εκλογών του 2020.

«Αναρτώ άλλες απόψεις που δεν ήταν μόνο δικές μου. Έβαζα τις δηλώσεις άλλων γιατρών. Αναρτούσα πράγματα που έλεγε ο κόσμος για την εκλογική απάτη, αλλά δεν ήταν στην ατζέντα τους. Αυτό δεν συμμορφωνόταν σε αυτό που πίστευαν», είπε ο Σόρμπο, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε κάποια προειδοποίηση προτού το Facebook αφαιρέσει τον λογαριασμό του που είχε 550.000 ακολούθους. «Απλώς με διέγραψαν επειδή δεν τους αρέσω, επειδή είμαι συντηρητικός».

Όταν ρωτήθηκε για την ζωή του αφότου παρουσιάστηκε ως συντηρητικός στο κυριαρχούμενο από την αριστερά Χόλιγουντ, ο Σόρμπο είπε ότι ήταν ικανός να προχωρήσει την καριέρα του στην βιομηχανία του θεάματος, παρά την αποχώρηση των συνεργατών του.

«Όταν άρχισα να μιλάω πιο καθαρά περίπου 10 χρόνια πριν, ο εκπρόσωπος και μάνατζέρ μου είπαν και οι δύο γεια», είπε ο ηθοποιός. «Άκουσα κάποιους γνωστούς ηθοποιούς να λένε “Δεν θα προσλάβω ποτέ ένα συντηρητικό ον στις ταινίες μου.” Είναι τόσο παιδιάστικο. Είναι τόσο βρεφικό.»

«Αλλά μου είπαν γεια και έφυγαν, έτσι έπρεπε να φτιάξω την δική μου εταιρεία παραγωγής», συνέχισε ο Σόρμπο, προσθέτοντας ότι έχει γυρίσει πάνω από 45 ταινίες από τότε, και έχει κάποιες ταινίες που θα δημοσιευθούν σύντομα ή βρίσκονται σε παραγωγή, όπως ένα ντοκιμαντέρ που ερευνά την αφήγηση των καθιερωμένων μέσων για την κλιματική αλλαγή, και μια χριστιανική παραγωγή σε σχέση με το βιβλίο της Αποκάλυψης με όνομα «Left Behind».

Ο Σόρμπο ενθάρρυνε τους συντηρητικούς Αμερικανούς να μιλήσουν, αλλιώς στο μέλλον μπορεί να χάσουν ακόμα περισσότερο έλεγχο από τις ζωές τους.

«Ο μεγαλύτερος δολοφόνος στην Αμερική αυτήν την στιγμή είναι η απάθεια, και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στα δεξιά που φοβούνται να μιλήσουν», είπε ο Σόρμπο. «Δεν πειράζει αν έχετε πέντε ακολούθους ή 5 εκατομμύρια ακολούθους, χρειάζεται να είμαστε πιο θαρραλέοι και να βγούμε εκεί έξω και να μην φοβόμαστε από το τι θα συμβεί στις καριέρες μας και στις ζωές μας.»

«Κοιτάξτε τι κάνουν τώρα. Εννοώ, είμαστε εδώ όλοι να περπατάμε με μάσκες. Μας δίνουν ένα μικρό πράσινο σήμα που λέει “Ω, εντάξει, μπορείς να κυκλοφορείς εδώ τώρα”», είπε. «Εννοώ, κοιτάξτε τι κάνουμε σε όλους. Είναι τρελό. Και πρέπει να συνεχίσουμε στον καλό αγώνα, αλλιώς θα χάσουμε την μάχη.»

 

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε