Τρίτη, 07 Φεβ, 2023
(Amir Levy/Getty Images)

Πέθανε 39χρονη νοσηλεύτρια 1,5 μήνα μετά τον εμβολιασμό της

Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη το πρωί η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη, η οποία πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρχικά αισθάνθηκε ανακάτωμα στο στομάχι γύρω στις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε μπροστά από το κρεβάτι της, ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφήνοντας πίσω της το σύζυγό της Αντώνη, το γιο της Δημήτρη, γονείς και αδέλφια. Η άτυχη γυναίκα ήταν προϊσταμένη στα χειρουργεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας όπου και υποχρεώθηκε να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τον σύζυγο, η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, όπου παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση μετά την ολοκληρώση του εμβολιασμού της κατά του κορωνοϊού (ιού του ΚΚΚ) με το εμβόλιο της Pfizer,

Το ιατρικό προσωπικό του ΙΑΣΩ ισχυρίστηκε ότι η 39χρονη είχε κάνει την τελευταία δόση του εμβολίου πριν από ενάμιση περίπου μήνα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συσχετισθεί ο θάνατός της με αυτό.

Η Epoch Times ονομάζει τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ιό του ΚΚΚ διότι η συγκάλυψη και η κακοδιαχείριση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κίνα και να προκαλέσει μια παγκόσμια πανδημία.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε