Τρίτη, 28 Μαρ, 2023

Πρόσκληση σε webinar: Εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, πανδημία, λιμάνι Πειραιά – Γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από την Κίνα

Ο παγκόσμιος ιατρικός οργανισμός «Ιατροί Κατά της Εξαναγκαστικής Αφαίρεσης Οργάνων» (Doctors Against Forced Organ Harvest – DAFOH) σας προσκαλεί την Τρίτη 25/5 και ώρα 20.00 σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Εξαναγκαστικές αφαιρέσεις οργάνων, πανδημία, λιμάνι Πειραιά. Γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από την Κίνα (ΚΚΚ).

Εγγραφή στο σεμινάριο

Η πρακτική της μεταμόσχευσης οργάνων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιατρικά επιτεύγματα του 20ου αιώνα που έχει προσφέρει νέα ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Την ίδια στιγμή ωστόσο έχει δημιουργήσει την ανάγκη για αυστηρότερη εφαρμογή ηθικών κανόνων, ώστε να εξασφαλίζεται η συναίνεση των δωρητών και η τήρηση συγκεκριμένων προϋποθέσεων για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Αυτό, δυστυχώς, είναι κάτι άγνωστο στην Κίνα.

Ο DAFOH είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επί 15 χρόνια ερευνά το παράνομο σύστημα μεταμοσχεύσεων της Κίνας, του οποίου θύματα είναι κυρίως κρατούμενοι συνείδησης. Τον Ιούνιο του 2019, Ανεξάρτητο Δικαστήριο στο Λονδίνο (https://www.youtube.com/watch?v=9vqe55edUKk) εξέτασε σωρεία μαρτυριών και στοιχείων εκδίδοντας την απόφαση ότι πρόκειται για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», χαρακτηρίζοντας το Kινεζικό κράτος «εγκληματικό».

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθεί η σχέση μεταξύ της εξαναγκαστικής αφαίρεσης οργάνων, της επιδημίας SARS (2003) και της πανδημίας Covid-19 (2020), που έχουν κοινό παρονομαστή την παρόμοια στρατηγική προπαγάνδας και εξαπάτησης από την πλευρά της Κίνας, η οποία μεθοδευμένα επέφερε και οικονομικές επιπτώσεις.

Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ελλάδας εάν απομακρυνόταν από ένα καθεστώς που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Μήπως είναι η ώρα να το αναλογιστούμε σοβαρά; Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες;

Οι ειδικοί του διαδικτυακού σεμιναρίου που θα συμμετάσχουν σε ζωντανή συζήτηση θα διερευνήσουν αυτά και άλλα ερωτήματα και θα προτείνουν λύσεις και περαιτέρω ενέργειες.

 

Ο DAFOH βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο κοινωνικής ευθύνης «Mother Teresa Memorial Award for Social Justice» και προτάθηκε δύο φορές για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2016 και το 2017.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Πρόγραμμα

• Έναρξη (Το σεμινάριο ξεκινά στις 20:00 ακριβώς).

• Εισαγωγή

• Ομιλίες

• Ερωτήσεις και Απαντήσεις

 

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε