Σάββατο, 24 Φεβ, 2024
Κάθε ερώτηση δημοσιογράφου διαρκεί τριάντα δευτερόλεπτα και η απάντηση του πολιτικού αρχηγού δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1,5 λεπτό.

Σε εξέλιξη η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Σε εξέλιξη η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Γιώργου Κουβαρά. Στο στούντιο 4 του Ertnews οι πολιτικοί αρχηγοί κάθονται από αριστερά προς τα δεξιά με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων. Δηλαδή, πρώτος ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Απέναντι στους πολιτικούς αρχηγούς (με αλφαβητική σειρά) οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας: Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και Ράνια Τζίμα (MEGA).

H τηλεμαχία μεταδίδεται απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Επίσης, ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, αλλά και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX και το ERTFLIX International.

Κάθε ερώτηση δημοσιογράφου διαρκεί τριάντα δευτερόλεπτα και η απάντηση του πολιτικού αρχηγού δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1,5 λεπτό. Υπάρχει δικαίωμα για follow up ερώτηση (συμπληρωματική/διευκρινιστική ερώτηση για το ίδιο θέμα) διάρκειας 15 δευτερολέπτων και απάντηση 45 δευτερολέπτων. Για πρώτη φορά υπάρχει διερμηνεία και στη νοηματική για άτομα με προβλήματα ακοής.

Οι θεματικές ενότητες που καλούνται να τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί είναι εξής:

1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση,

2. Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα,

3. Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια,

4. Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος,

5. Περιβάλλον και Ενέργεια και

6. Νέα Γενιά

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε