Δευτέρα, 30 Ιαν, 2023

Βίντεο: Κινέζοι αγνοούνται εν μέσω σχεδίων να γελοιοποιήσουν τον Σι Τζινπίνγκ


Δύο Κινέζοι αγνοούνται, μετά από σχέδια αυτών και μιας ομάδας άλλων να γιορτάσουν το Σεληνιακό Νέο έτος γελοιοποιώντας τον επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Το Πεκίνο υποφέρει από βαριές νεφώσεις το σαββατοκύριακο των εορτών. Στο χειρότερο σημείο, τα επίπεδα της μολυσματικής ουσίας έφτασαν 20 φορές υψηλότερα από αυτό που θεωρείται ασφαλές από τα πρότυπα ποιότητας αέρα.

Τα λουλούδια έχουν τελειώσει στην Γουχάν. Χρησιμοποιούνται για την μνήμη εκείνων που έχασαν την ζωή τους στην πανδημία.

Και μεγάλες αμερικανικές τράπεζες υποστηρίζουν οικονομικά τον κινεζικό στρατό. Κάποιες έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε έναν κινεζικό κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων με άμεση σύνδεση με τον στρατό της χώρας.

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε