Παρασκευή, 12 Απρ, 2024

 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Κλασικού Κινεζικού Χορού NTD και Τελετή Απονομής Βραβείων

Ένας από τους βασικούς στόχους του κομμουνισμού είναι η καταστροφή του παραδοσιακού πολιτισμού. Όταν το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) ήρθε στην εξουσία, θέλησε να καταστρέψει όλες τις μορφές παράδοσης – συμπεριλαμβανομένων των τεχνών. Το κινεζικό καθεστώς το έκανε αυτό σκόπιμα ώστε να αποσυνδέσει τον κινεζικό λαό από την κληρονομιά του και το θεϊκό στοιχείο.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κλασικού Κινέζικου Χορού NTD (NTD International Classical Chinese Dance Competition) – για ένατη χρονιά – επιδιώκει να αναδείξει μια αρχαία μορφή τέχνης τον κλασικό κινεζικό χορό και να επιτρέψει στον κόσμο να απολαύσει τη λαμπρότητά του.

Ο διαγωνισμός διεξάχθηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης 2-5 Σεπτεμβρίου. Οι Epoch Times και ο τηλεοπτικός σταθμός NTD μετέδωσαν ζωντανά τον τελικό του διαγωνισμού.

Παρακολουθήστε εδώ:

Σχετικά με τον Διαγωνισμό

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Κλασικού Κινέζικου Χορού NTD είναι μια από τις διεθνής πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του NTD με στόχο την προώθηση του παραδοσιακού πολιτισμού, ο οποίος έχει καταστραφεί από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο κλασικός κινέζικος χορός είναι μια εκφραστική χορευτική μορφή που έχει τις ρίζες της πίσω στα 5.000 χρόνια του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού. Οι διοργανωτές λένε ότι ο διαγωνισμός στοχεύει στην προώθηση της πολιτιστικής ανταλλαγής και την προώθηση της αυθεντικής παραδοσιακής τέχνης του κλασικού κινεζικού χορού.

Ο διαγωνισμός διεξάχθηκε στο Sugar Loaf Performing Arts Center στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και περιλαμβάνει περισσότερους από 100 διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε