Κυριακή, 04 Δεκ, 2022

Ειδικό ρεπορτάζ για τα αμφιλεγόμενα σημεία γύρω από την προέλευση του ιού του ΚΚΚ | China in Focus

Ο ιός του ΚΚΚ (Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος), που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, έχει σκοτώσει 3 εκατομμύρια ανθρώπους. Αλλά μία ερώτηση δεν έχει ποτέ απαντηθεί. Από που προήλθε αυτός ο ιός;

Κάποιοι πιστεύουν ότι η πανδημία ίσως διέφυγε αρχικά από ένα εργαστήριο της Γουχάν. Σε ένα ειδικό ρεπορτάζ, εξετάζουμε τα επιχειρήματα και το τι βρίσκεται πίσω από τα αμφιλεγόμενα σημεία.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην νέα πλατφόρμα της εφημερίδας Epoch Times – την EpochTV. Η China in Focus συνεργάζεται με την πλατφόρμα όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποκλειστικά ειδικά ρεπορτάζ μας κάθε βράδυ Παρασκευής.

Σε αυτά, θα εξερευνούμε ερωτήματα όπως την προέλευση του ιού του ΚΚΚ· πως η Κίνα δελεάζει ξένες εταιρείες για να μεταβούν εκεί, κλέβει την τεχνολογία τους, και τις διώχνει από την χώρα· πως η αρχαία κινεζική φιλοσοφία καλής διακυβέρνησης διαφέρει από το τρέχον κομμουνιστικό καθεστώς, και πολύ περισσότερα.

Σιγουρευτείτε να ρίχνετε μια ματιά για κάθε νέο διερευνητικό επεισόδιο κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι αν πραγματικά θέλετε να κατανοήσετε τι συμβαίνει στην Κίνα.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Γιουτιούμπ για περισσότερες ειδήσεις από πρώτο χέρι από την Κίνα.

Για περισσότερα νέα και βίντεο, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας, την EpochTV, και το Twitter.

Ακολουθήστε την Τίφανυ στο Twitter: @tiffanymeier_

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε