Δευτέρα, 05 Δεκ, 2022
Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβιβάζεται στο Air Force One από το Χάρλινγκεν, Τέξας, 12 Ιανουαρίου 2021. (Mandel Ngan/AFP via Getty Images)

Η προηγούμενη διοίκηση του Λευκού Οίκου εξέδωσε λίστα επιτυχιών της προεδρίας Τραμπ

Εγγραφή στο Newsletter της Epoch Times

Ο Λευκός Οίκος, λίγες μέρες πριν την μεταφορά εξουσίας στις 20 Ιανουαρίου, εξέδωσε μια μεγάλη λίστα με επιτεύγματα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην διάρκεια της προεδρίας του.

Το έγγραφο με τίτλο «Επιτεύγματα της διοίκησης Τραμπ» αναφέρει αυτά που πέτυχε ο πρώην πρόεδρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως μια άνευ προηγουμένου οικονομική έκρηξη πριν τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος), εργασιακές ευκαιρίες για Αμερικανούς όλων των υποβάθρων, μείωση φόρων για την μεσαία τάξη, δημιουργία θέσεων εργασίας και επενδύσεων σε Ζώνες Ευκαιρίας, μείωση γραφειοκρατίας, και εμπορικά μέτρα και συμφωνίες.

Κάποια βασικά θέματα της προεκλογικής ατζέντας του πρώην προέδρου αναφέρονται στην λίστα, όπως πάνω από 450 μίλια ενός νέου συνοριακού τείχους, πάνω από $2,2 τρισεκατομμύρια σε στρατιωτικές δαπάνες, και μια ανανέωση του δικαστικού συστήματος.

Με βοήθεια από την πλειοψηφία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Γερουσία, ο Τραμπ τοποθέτησε επιτυχώς τρεις φιλοσυντηρητικούς δικαστές στο Ανώτατο Δικαστήριο και όρισε 230 ομοσπονδιακούς δικαστές και 54 δικαστές σε άλλα δικαστήρια διαφόρων βαθμίδων.

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επιβλέπει ένα τμήμα του συνοριακού τείχους στο Άλαμο, Τέξας, 12 Ιαν. 2021. (Mandel Ngan/AFP via Getty Images)

 

Η λίστα σημειώνει επίσης την προάσπιση θρησκευτικής ελευθερίας από τον Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα μέσω «περιορισμών σε συγκεκριμένους Κινέζους αξιωματούχους, μονάδες εσωτερικής ασφαλείας, και εταιρείες» για την εμπλοκή τους στην δίωξη θρησκευτικών ομάδων στην Κίνα.

Ο Τραμπ έκανε αρκετές ανασκοπήσεις των δράσεών του τις τελευταίες ημέρες πριν την παράδοση του Λευκού Οίκου. Επισκέφθηκε τα νότια σύνορα και το νέο συνοριακό τείχος στις 11 Ιανουαρίου και μίλησε για τις στρατιωτικές στρατηγικές του σε δήλωση δύο ημέρες αργότερα.

«Ήταν μεγάλη τιμή να ξαναχτίσουμε τον στρατό μας και να στηρίξουμε τους γενναίους ένστολους άντρες και γυναίκες», είπε σε δήλωση της 14ης Ιανουαρίου.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την αλήθεια, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με φίλους σας.

Ακολουθήστε μας στο Telegram @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο Facebook @epochtimesgreece
Ακολουθήστε μας στο SafeChat @epochtimesgreece

 

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε