Δευτέρα, 06 Φεβ, 2023
Ένα αντίγραφο του "The Real Anthony Fauci" Εκδόσεις Skyhorse, 17 Δεκεμβρίου 2021. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)

Ρόμπερτ Κένεντι: “Ο πραγματικός Άντονι Φάουτσι” αποκαλύπτει την ελεγχόμενη κατεδάφιση της Δημοκρατίας

Στο κλείσιμο του δεύτερου έτους που ο ιός του ΚΚΚ ( Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας) έχει προκαλέσει παγκόσμιο χάος, το βιβλίο “The Real Anthony Fauci” έγινε το #1 μπεστ-σέλερ στη λίστα της Amazon, ήταν επίσης το τοπ-σέλερ προς το τέλος Νοεμβρίου στη λίστα της Wall Street Journal και εξακολουθούσε να βρίσκεται στο τοπ 5 της λίστας της USA Today στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο συγγραφέας, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ., είναι δικηγόρος, περιβαλλοντικός ακτιβιστής και ιδρυτής της οργάνωσης Children’s Health Defense. Είναι επίσης ανιψιός του πρώην προέδρου των Δημοκρατικών Τζον Φ. Κένεντι.

Ο Κένεντι δήλωσε ότι το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους προβληματίζονται για το τι συμβαίνει τους τελευταίους 20 μήνες, σε σχέση με αυτό που αποκαλεί “ελεγχόμενη κατεδάφιση της φιλελεύθερης δημοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Με πάνω από 2.000 υποσημειώσεις στο βιβλίο, λειτουργεί ως εγκυκλοπαίδεια που περιλαμβάνει την ανάμειξη της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας στη δημόσια υγεία, ακόμη και στις ελευθερίες των ανθρώπων.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζ. μιλάει στο Broadway Rally For Freedom στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στις 16 Οκτωβρίου 2021. (Enrico Trigoso/The Epoch Times)

 

«Ό,τι βάζω στο βιβλίο παρατίθεται με παραπομπές και πηγές σε δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους ή σε κυβερνητική βάση δεδομένων ή σε κάποια άλλη αξιόπιστη πηγή. Και δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, δεν κάνω εικασίες και δεν εξετάζω τα κίνητρα», δήλωσε ο Κένεντι στην Epoch Times.

Οι New York Times δεν κατέγραψαν το “The Real Anthony Fauci” στο Νο1 της λίστας των μπεστ-σέλερς. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, είχε το “The 1619 Project” στη θέση του #1.

«Το βιβλίο μου ήταν το #1 των μπεστ-σέλερ για αρκετές εβδομάδες και δεν εκπλήσσομαι που οι [New York] Times αρνήθηκαν απλώς, με αυθάδεια να το συμπεριλάβουν στη λίστα και λένε ψέματα στο αναγνωστικό τους κοινό. [Δεν] υπήρξαν υπόδειγμα ακριβούς πληροφόρησης σε κανένα σημείο κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε.

Ο λογαριασμός του Κένεντι στο Instagram, ο οποίος είχε περισσότερους από 800.000 ακόλουθους, αφαιρέθηκε νωρίτερα φέτος επειδή μοιράστηκε αυτό που ο τεχνολογικός γίγαντας θεωρούσε “καταρριφθέντες ισχυρισμούς” σχετικά με τον COVID-19 και τα εμβόλια.

«Είναι πολύ παράξενο. Το Instagram με ανέστειλε, δήθεν επειδή προωθούσα πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια, αλλά το Instagram δεν μπόρεσε να δείξει ούτε μία δήλωση που έκανα και η οποία να είναι πραγματικά λανθασμένη», υποστήριξε.

«Ο όρος “παραπληροφόρηση για τα εμβόλια” είναι ένας ευφημισμός για κάθε δήλωση που αποκλίνει από τις κυβερνητικές θέσεις, από τις επίσημες ορθοδοξίες και από τους εκπρόσωπους της φαρμακοβιομηχανίας [της] σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της», πρόσθεσε ο Κένεντι.

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ παρευρίσκεται στα βραβεία Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Awards 2019 στο Hilton Midtown της Νέας Υόρκης στη Νέα Υόρκη στις 12 Δεκεμβρίου 2019. (Greg Allen/Invision/AP)

 

«Ζούμε πλέον σε έναν οργουελικό κόσμο, όπου οι φιλελεύθεροι που κάποτε υπερασπίζονταν την ελευθερία του λόγου, τώρα επιβάλλουν τη λογοκρισία κάθε κριτικής των κυβερνητικών πολιτικών και των ερωτήσεων για τα φαρμακευτικά προϊόντα».

Ο Κένεντι υπήρξε δια βίου Δημοκρατικός και είναι απογοητευμένος με το κόμμα του που υποστήριξε τη λογοκρισία του.

«Όλοι στο Δημοκρατικό κόμμα γνωρίζουν καλύτερα μέσα τους. Αλλά η ενορχηστρωμένη χρήση του φόβου από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία έχει αχρηστεύσει την κριτική σκέψη σε μαζική κλίμακα. Έτσι, έχουμε ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα που ενεργεί ενάντια στις ίδιες του τις βασικές αξίες, και ακόμη χειρότερα, με την πεποίθηση της ορθότητας».

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σχολιάστε