Παρασκευή, 19 Απρ, 2024
Κινέζοι στρατιώτες παρελαύνουν στην πλατεία Τιενανμέν στο Πεκίνο στις 28 Απριλίου 2020. (Lintao Zhang/Getty Images)

Εκ των συντακτών: Για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό, πείτε όχι στο ΚΚΚ

Σχόλιο

Φέτος, ο ιός του ΚΚΚ (κοινώς γνωστός ως ιός Γουχάν ή  νέος κορωνοϊός) εξαπλώθηκε ραγδαία, ενώ το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) απέκρυψε την πραγματική κατάσταση στην Κίνα, προκαλώντας αμέτρητες απώλειες στον κόσμο.

Η μάστιγα φαίνεται να είναι απρόβλεπτη, αλλά ο τρόπος που εξαπλώνεται δείχνει ότι ο ιός έχει έναν στόχο και έναν σκοπό: Αναζητά το ΚΚΚ για να το εξαλείψει καθώς και τους παράγοντες που σχετίζονται με αυτό.

Μέχρι στιγμής, ο ιός έχει εξαπλωθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, με περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια άτομα μολυσμένα και 205.000 νεκρούς — υπολογίζοντας βάσει του επίσημου κινέζικου αριθμού θανάτων, που είναι 4.642. Στην πραγματικότητα, πολλοί Κινέζοι πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι τουλάχιστον δεκαπλάσιος.

Αντιμετωπίζοντας μια τεράστια απώλεια ζωών και οικονομική καταστροφή, οι κυβερνήσεις και οι λαοί διαφόρων χωρών πρέπει επειγόντως να σκεφτούν τη σχέση μεταξύ της μάστιγας και του Κομμουνιστικού Κόμματος, και τι πρέπει να κάνουν τα άτομα και οι χώρες για να αποφύγουν την επιδημία και να σώσουν τον εαυτό τους.

Η σκοτεινή ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι συνυφασμένη με πόλεμο, λοιμό και θάνατο. Η σειρά της Epoch Times «Εννέα Σχόλια στο Κομμουνιστικό Κόμμα» επισημαίνει ότι «η ουσία του κομμουνισμού είναι ένα κακό φάντασμα» του οποίου ο απώτερος στόχος είναι να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Το ΚΚΚ είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος του κακού φαντάσματος του κομμουνισμού στον κόσμο.

Η 70χρονη τυραννία του ΚΚΚ σκότωσε 80 εκατομμύρια Κινέζους και κατέστρεψε τον παραδοσιακό κινεζικό πολιτισμό και ηθική. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τη σφαγή της πλατείας Τιενανμέν των φιλοδημοκρατικών φοιτητών το 1989, έως τη συνεχιζόμενη δίωξη των ασκουμένων του Φάλουν Γκονγκ, η οποία ξεκίνησε το 1999, μέχρι την τρέχουσα καταστολή και εκφοβισμό των Κινέζων σε μεγαλύτερη κλίμακα, η βία και τα ψέματα του ΚΚΚ έχουν φέρει καταστροφές στην Κίνα και τον κόσμο.

Για σχεδόν 40 χρόνια, το ΚΚΚ χρησιμοποιεί το δόλωμα των οικονομικών κινήτρων για να διεισδύσει σε, και να υπονομεύσει, άλλες χώρες. Υπό το πρόσχημα της παγκοσμιοποίησης, των Ινστιτούτων Κομφούκιου και του προγράμματος Belt and Road (BRI), και μέσω διαφόρων καναλιών όπως η πολιτική, τα οικονομικά, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η επιστήμη και η τεχνολογία, και ούτω καθεξής, το ΚΚΚ προσπάθησε να διαδώσει την κομμουνιστική ιδεολογία, δελεάζοντας τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από το μονοπάτι που έθεσε το θείον, και μετά τους οδηγεί να προδώσουν το θείον. Συνεπώς επιτυγχάνει έτσι τον απώτερο στόχο του, της καταστροφής των ανθρώπων.

Όταν αυτές οι χώρες και περιοχές που δελεάστηκαν από οικονομικά συμφέροντα αύξησαν τους δεσμούς τους με το ΚΚΚ και το υποστήριξαν, δεν γνώριζαν την κακή τύχη που συνδεόταν με αυτό. Η πορεία του ιού του ΚΚΚ καθώς έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο περνά από τις χώρες, τις πόλεις, τους οργανισμούς και τα άτομα που σχετίζονται στενά με το ΚΚΚ.

Η πόλη της Νέας Υόρκης γίνεται επίκεντρο

Έως τις 27 Απριλίου, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα στατιστικών του πανεπιστημίου Johns Hopkins, υπήρχαν περισσότεροι από 967.000 επιβεβαιωμένοι φορείς και 55.000 θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων φορέων στην πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι το ένα τρίτο του εθνικού συνόλου και ο αριθμός των θανάτων είναι σχεδόν το ήμισυ.

Από τον καιρό της επίσκεψης του προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα το 1972, οι Ηνωμένες Πολιτείες παρείχαν κρίσιμη υποστήριξη στο ΚΚΚ με διάφορες μορφές, στους τομείς της πολιτικής, των στρατιωτικών υποθέσεων, της διπλωματίας, οικονομίας, χρηματοπιστωτικών σχέσεων, της εκπαίδευσης και της επιστήμης και τεχνολογίας. Αργότερα, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες βοήθησαν την Κίνα να γίνει μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), το ΚΚΚ είχε πλέον πρόσβαση στη διεθνή κοινότητα και προκάλεσε την μεταφορά τεράστιων ποσών δυτικού πλούτου στην Κίνα, καθιστώντας την «το εργοστάσιο του κόσμου».

Αμερικανικοί πολιτικοί κύκλοι και ερευνητικές ομάδες (think tanks) πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν οικοδομήσει την Κίνα και έχουν πλουτίσει το ΚΚΚ. Η επανεκτίμηση της στάσης που πρέπει να υιοθετηθεί έναντι του κινεζικού καθεστώτος και οι επακόλουθες αλλαγές πολιτικής έχουν συμβεί μόνο τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς την βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και χωρίς την υποστήριξη τόσων πολυεθνικών εταιρειών, γιγάντων υψηλής τεχνολογίας και μεγάλων χρηματοοικονομικών ομίλων, το ΚΚΚ δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί γρήγορα από ένα καθεστώς στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης σε έναν αναδυόμενο ηγεμόνα ικανό να ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ως η νούμερο 1 μητρόπολη του κόσμου, η Νέα Υόρκη είναι το παγκόσμιο κέντρο για την οικονομία, το χρηματιστήριο, το εμπόριο και τα μέσα ενημέρωσης. Είναι επίσης η τοποθεσία της έδρας των Ηνωμένων Εθνών και έχει μεγάλη επιρροή στην παγκόσμια πολιτική, εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Λόγω του ιδιαίτερου καθεστώτος και επιρροής της, η πόλη της Νέας Υόρκης έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο να βοηθήσει το ΚΚΚ να επιτύχει τις ατζέντες του και να προωθήσει τα συμφέροντά του.

Η Wall Street, η οποία αντιπροσωπεύει το αμερικανικό τραπεζικό κεφάλαιο, έχει «μεταγγίσει αίμα» στο ΚΚΚ για πολλά χρόνια και έχει γίνει ο χρηματοδότης στο παρασκήνιο, βοηθώντας το κινεζικό κομμουνιστικό καθεστώς να παρατείνει την ζωή του.

Διεισδύοντας στην οικονομία, το τραπεζικό σύστημα, το εμπόριο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την κινεζική-αμερικανική κοινότητα και σε άλλους τομείς της Νέας Υόρκης, το ΚΚΚ διοχέτευσε πλούτο και τεχνολογία πίσω στην Κίνα. Ενώ εξήγαγε την ιδεολογία του και την κακοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον κόσμο, προσπάθησε να καταλάβει την παγκόσμια αρχηγία και να ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτοί οι παράγοντες έχουν καταστήσει την Νέα Υόρκη σημαντικό στόχο επίθεσης για τον ιό του ΚΚΚ.

Καταστροφική κατάσταση στο Ιράν

Το ΚΚΚ θεωρεί το Ιράν έναν στενό πολεμικό σύντροφο. Ενώ τα επίσημα ποσοστά επιδημίας από το Ιράν δεν είναι τόσο υψηλά όσο εκείνα από ορισμένες άλλες χώρες, οι αναλυτές πιστεύουν ότι οι αριθμοί του Ιράν για επιβεβαιωμένα κρούσματα και θανάτους πρέπει να έχουν αποκρυφθεί σε μεγάλο βαθμό. Όντας παρόμοιο με το ΚΚΚ, το αυταρχικό καθεστώς του Ιράν πιθανότατα απέκρυψε την πραγματική κλίμακα σε μια προσπάθεια «διατήρησης κοινωνικής σταθερότητας».

Πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Ιράν έχουν μολυνθεί και πολλοί πέθαναν ως αποτέλεσμα, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αντιπροέδρου του Ιράν και του αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Το ΚΚΚ υποστηρίζει εδώ και χρόνια το Ιράν, προσφέροντας οικονομική βοήθεια και όπλα. Έχει παράσχει ακόμη και βασική τεχνολογία πυρηνικών όπλων στο Ιράν για να απειλήσει και να περιορίσει τις δημοκρατικές χώρες.

Τα τελευταία 10 χρόνια, το ΚΚΚ πραγματοποίησε επίσης τεράστιες επενδύσεις στο Ιράν, και έγινε ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος του Ιράν. Επιπλέον, παραβίασε ανοιχτά τις κυρώσεις στο Ιράν και εισήγαγε μεγάλη ποσότητα πετρελαίου από αυτό.

Για το BRI, το οποίο το ΚΚΚ ξεκίνησε το 2013 για εξαγωγή κομμουνιστικής ηγεμονίας, το Ιράν είναι ένας σημαντικός γεωγραφικός και στρατηγικός κόμβος από τον οποίον το ΚΚΚ μπορεί να διεισδύσει στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Χώρες στην Ευρώπη

Εκτός από την Κίνα και το Ιράν, σε χώρες με μεγάλο αριθμό φορέων (5.000 ή περισσότερους), η Ισπανία έχει τον μεγαλύτερο σχετικό αριθμό (466 ανά 100.000 άτομα), με περισσότερους από 225.000 φορείς και 23.000 θανάτους. Τρεις στενοί συγγενείς του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεζ και του αναπληρωτή πρωθυπουργού είναι φορείς.

Η σοβαρή επιδημία έστειλε μια ισχυρή προειδοποίηση στην Ισπανία ότι οι φιλοκομμουνιστικές πολιτικές της κυβέρνησης έφεραν ατυχία στην χώρα.

Η Ισπανία ήταν η πρώτη χώρα της ΕΕ που έκανε φιλικές κινήσεις προς το ΚΚΚ μετά την σφαγή της πλατείας Τιενανμέν στις 4 Ιουνίου 1989.

Ο Σάντσεζ επέλεξε να οικοδομήσει στενότερες σχέσεις με το ΚΚΚ αφού ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2018. Όχι μόνο συνέχισε την «στρατηγική συνεργασία» της Ισπανίας με το κινεζικό καθεστώς, αλλά επιδοκίμασε επίσης και το BRI. Όταν το ΚΚΚ δέχθηκε κριτική από διάφορες χώρες για συγκάλυψη της επιδημίας, ο Σάντσεζ εξέφρασε επανειλημμένα την υποστήριξή του προς αυτό.

Η Ιταλία δέχτηκε το πιο βαρύ χτύπημα στην Ευρώπη. Η βασική αιτία που χτυπήθηκε σκληρά από τον ιό του ΚΚΚ είναι η στενή σχέση μεταξύ της ιταλικής κυβέρνησης και του ΚΚΚ.

Η Ιταλία είναι μέλος του G-7, είναι επίσης μια ανεπτυγμένη και δημοκρατική χώρα. Παρά την αντίθεση των συμμάχων της, σύναψε συμμαχία με το ΚΚΚ τον Μάρτιο του 2019 για «ενίσχυση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής εταιρικής σχέσης». Η Ιταλία είναι επίσης η πρώτη χώρα της ΕΕ που προσχώρησε στο BRI.

Η Ιταλία έχει 74 σχέσεις «αδελφής πόλης» με την κομμουνιστική Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Λομβαρδίας, η οποία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό φορέων και θανάτων, και πόλεων όπως το Μιλάνο, Βενετία και Μπέργκαμο.

Μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία, έχουν επίσης παγιδευτεί στην πανδημία του ιού του ΚΚΚ. Οι άνθρωποι έχουν υποστεί τεράστιες απώλειες, και ακόμη και ο Βρετανός πρωθυπουργός προσβλήθηκε από τον ιό.

Ένα κοινό σημείο σε αυτές τις χώρες είναι ότι έχουν «πλησιάσει» το ΚΚΚ τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, το ΚΚΚ θέλει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία 5G της Huawei για διείσδυση σε όλο τον κόσμο, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία έχουν αγνοήσει τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ και έδωσαν στην εταιρεία το πράσινο φως.

Οι περιοχές με τους χειρότερους αριθμούς σε αυτές τις χώρες — το Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Oise στη Γαλλία και η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία — έχουν επίσης δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Όταν η πανδημία έπληξε τον κόσμο, οι εμπειρίες των ευρωπαϊκών χωρών σήμαναν συναγερμό στον κόσμο.

Η σοβαρότητα στις γειτονικές χώρες της Κίνας ποικίλλει

Σε σύγκριση με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες, οι καταστάσεις στις περιοχές κοντά στην Κίνα καταδεικνύουν σαφέστερα τη σχέση μεταξύ της επιδημίας και του ΚΚΚ.

Η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊβάν είναι όλοι κοντινοί γείτονες της Κίνας. Ο αριθμός των ατόμων που έχουν προσβληθεί στο Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Η βασική διαφορά είναι η στάση αυτών των χωρών έναντι του ΚΚΚ.

Προς το παρόν, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα έχουν η κάθε μία περισσότερα από 10.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Στο Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν, που έχουν στενότερες εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με την Κίνα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι μόνο 1.037 και 429, αντίστοιχα. Μεταξύ αυτών, οι πρώτες περιπτώσεις στο Χονγκ Κονγκ εισήχθησαν από την Κίνα, και αργότερα τα μολυσμένα άτομα περιελάμβαναν αστυνομικούς ΜΑΤ και προσωπικό που υποστήριζε την κυβέρνηση. Η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων στην Ταϊβάν εισήχθη από το εξωτερικό.

Από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων με το καθεστώς του ΚΚΚ το 1992, η Νότια Κορέα ενίσχυσε σταδιακά τις οικονομικές και εμπορικές της σχέσεις με το ΚΚΚ. Από τον καιρό που η τρέχουσα κυβέρνηση πήρε την εξουσία, έχει πλησιάσει το ΚΚΚ και έχει αυξήσει τις διμερείς επενδύσεις.

Αν και η σχέση μεταξύ της ιαπωνικής κυβέρνησης και του ΚΚΚ δεν είναι στενή, ένας μεγάλος αριθμός ιαπωνικών εταιρειών έχουν επενδύσει στην Κίνα, στηριζόμενες έτσι στο ΚΚΚ και μεταφέροντας ζωτικούς πόρους σε αυτό. Η Ιαπωνία και το ΚΚΚ έχουν δημιουργήσει 256 δεσμούς φιλικών επαρχιακών και δημοτικών σχέσεων. Μεταξύ αυτών, το Χοκάιντο, το Τόκυο, ο νομός Αΐτσι, ο νομός Κότσι και άλλες περιοχές, αντιμετωπίζουν σοβαρή εξάπλωση του ιού του ΚΚΚ.

Αν και το Χονγκ Κονγκ και η Ταϊβάν έχουν εξαιρετικά στενές οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με την Κίνα, οι λαοί του Χονγκ Κονγκ και της Ταϊβάν δεν έχουν τυφλωθεί από τα οικονομικά τους συμφέροντα. Το 2019, οι άνθρωποι του Χονγκ Κονγκ ξεκίνησαν διαμαρτυρίες μεγάλης κλίμακας κατά του ελέγχου του ΚΚΚ και μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να αντισταθούν σε αυτό.

Η βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων στο Χονγκ Κονγκ ξεγύμνωσε το πραγματικό πρόσωπο του ΚΚΚ και ξύπνησε τον λαό της Ταϊβάν. Η ψηφοφορία τον Ιανουάριο για μια πρόεδρο που υποστηρίζει την ελευθερία και τις σχέσεις με όλα τα κράτη, έδειξε την ισχυρή θέληση του λαού της Ταϊβάν να διατηρήσει την απόστασή του από το ΚΚΚ. Τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών έσωσαν την Ταϊβάν.

Στην Ταϊβάν σήμερα, οι άνθρωποι δεν βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι και η οικονομία δεν έχει ανασταλεί, ωστόσο ο αριθμός των φορέων και των θανάτων παραμένει από τους χαμηλότερους στον κόσμο. Το κλειδί για την επιτυχία της Ταϊβάν κατά της επιδημίας έγκειται στη δυσπιστία της έναντι στο ΚΚΚ και στην άρνησή της να ακολουθήσει τυφλά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος ελέγχεται από το ΚΚΚ.

Η κατάσταση της επιδημίας στο Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας της πρόληψης και αυτοβοήθειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού του ΚΚΚ: Μόνο με την απόρριψη του ΚΚΚ μπορούμε να αντισταθούμε στον ιό του ΚΚΚ.

Απόρριψη του ΚΚΚ

Οι μεγάλες επιδημίες έρχονται πάντα ξαφνικά και στη συνέχεια, κάποια στιγμή, εξαφανίζονται ολοκληρωτικά. Τα ιστορικά αρχεία δείχνουν ότι κάθε μάστιγα είχε έναν σαφή στόχο.

Η βουβωνική πανώλη στο τέλος της δυναστείας Μινγκ είναι ένα τυπικό παράδειγμα. Η μετάβαση από την δυναστεία Μινγκ στην Τσινγκ, επίσης γνωστή ως η Μαντζουριανή κατάκτηση της Κίνας, ήταν μια δεκαετία μαχών μεταξύ του στρατού της Μινγκ, του στρατού της Τσινγκ (που ιδρύθηκε από την φυλή Μάντσου στη βορειοανατολική Κίνα) και του στρατού του Λι Τζιτσένγκ, μιας δύναμης εξεγερμένων αγροτών.

Η βουβωνική πανώλη εκείνη την χρονική περίοδο στόχευε μόνο τον στρατό της Μινγκ, αφήνοντας τους στρατούς της Τσιγνκ και του Λι Τζιτσένγκ ανεπηρέαστους.

Μπορούμε να δούμε ότι η άφιξη μιας μάστιγας δεν είναι τυχαία. Η επιδημία του ιού του ΚΚΚ προκλήθηκε από τα εγκλήματα του ΚΚΚ και εξαπλώθηκε παγκοσμίως λόγω της απόκρυψης του ΚΚΚ. Η εξάπλωση του ιού εμφανίζει ένα σαφές πρότυπο: Στοχεύει επιλεκτικά το ΚΚΚ και στοχεύει στην εξάλειψη του ΚΚΚ και εκείνων που είναι φιλοκομμουνιστές ή έχουν στενούς δεσμούς με το ΚΚΚ.

Όλες οι περιοχές που πλήττονται από τον ιό εκτός της Κίνας είναι εκείνες που έχουν στενούς δεσμούς με το ΚΚΚ, εκείνες που έχουν υποστηρίξει το ΚΚΚ στο εμπόριο, τις επενδύσεις, ή βοηθούν το ΚΚΚ να βελτιώσει τη διεθνή του εικόνα. Ομοίως, άτομα που υπήρξαν υποστηρικτές του ΚΚΚ συχνά βλέπουν πως είναι ευάλωτα στον ιό.

Στην πραγματικότητα, αυτό το πρότυπο εξάπλωσης βοηθά στην επισήμανση μια σωτήριας πορείας για όλα τα έθνη και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι μια πορεία που συνδέεται άμεσα με την πνευματική πλευρά όλων των όντων.

Πρόσφατα, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που αναρρώνουν από την πνευμονία αφότου κατηγορήσουν το ΚΚΚ. Ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να βρεθούν σε δημοσιογραφικά άρθρα.

Τον Μάρτιο, τρεις βασικοί πολιτικοί του κόμματος Vox, του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος της Ισπανίας, προσβλήθηκαν από τον ιό. Ήταν οι Σαντιάγκο Αμπασκάλ, πρόεδρος του Vox, Χαβιέρ Ορτέγκα Σμιθ, γενικός γραμματέας, και Μακαρένα Ολόνα, ​​μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Vox.

Είναι εντυπωσιακό, ότι και οι τρεις ανάρρωσαν από την πνευμονία αμέσως αφότου κατηγόρησαν έντονα το ΚΚΚ.

Σε συνεδρίαση της ΕΕ, το Vox πρότεινε ψήφισμα κατά του ΚΚΚ και του ΠΟΥ. Σε συνεδρίαση του ισπανικού κοινοβουλίου, το Vox ζήτησε να γίνει διεθνής έρευνα σχετικά με την ευθύνη του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος.

Τον Φεβρουάριο, η Κόνι Μπριξ, μια γυναίκα στην Δανία, μολύνθηκε από τον ιό ενώ ταξίδευε στην Ισπανία. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε τον Μάρτιο. Αφού η Μπριξ έμαθε για την κάλυψη της επιδημίας από το ΚΚΚ, το κατηγόρησε με θυμό, για την καταστροφή που έφερε σε ολόκληρο τον κόσμο. Δύο μέρες αργότερα, τα συμπτώματα της Κόνι εξαφανίστηκαν και ανάρρωσε θαυματουργά.

Στην Κίνα, αφού ένας ασθενής διαγνώστηκε με πνευμονία του ΚΚΚ, κατήγγειλε το ΚΚΚ για απόκρυψη της επιδημίας και άλλων κακών. Στη συνέχεια ανάρρωσε, και όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν εντελώς.

Ωστόσο, στη συνέχεια εξαπατήθηκε από την προπαγάνδα πλύσης εγκεφάλου του ΚΚΚ και πίστεψε ότι το ιατρικό σύστημα του ΚΚΚ ήταν ο σωτήρας του, και ότι του παρείχε μια αποτελεσματική νοσηλεία. Ένιωσε ακόμη και ευγνώμων για το ΚΚΚ. Ως αποτέλεσμα, ο ιός του ΚΚΚ επέστρεψε — είχε υποτροπή και βρέθηκε ξανά θετικός.

Αυτές οι αληθινές ιστορίες μάς λένε ότι το αν καταλαβαίνει κάποιος το ΚΚΚ και το ποια στάση παίρνει προς αυτό, θα καθορίσουν το αν είναι ασφαλής ως προς τον ιό. Η απόρριψη και η καταδίκη του ΚΚΚ είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον ιό.

Αντίθετα, η υποστήριξη του ΚΚΚ, η επιδοκιμασία προς το ΚΚΚ ή η στενή συνεργασία με το ΚΚΚ, πιθανότατα θα προσκαλέσουν τον ιό. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να έχουν υποτροπή εάν επιλέξουν να πάρουν το μέρος του.

Όλοι λαχταρούν ειρήνη και υγεία εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την ξαφνική καταστροφή, οι περιορισμοί της σύγχρονης τεχνολογίας και των μεθόδων διαχείρισης καθίστανται προφανείς. Ας λάβουμε υπόψη ότι το θείον φροντίζει την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Κοιτάξτε προς τον ουρανό, διατηρείστε την έμφυτη καλοσύνη, σκεφτείτε για τις πράξεις σας και απορρίψτε το ΚΚΚ — τον εκπρόσωπο του μεγαλύτερου κακού. Με αυτόν τον τρόπο, θα προστατευτείτε από το θείον. Αυτή είναι η πιο θεμελιώδης προστασία για την ανθρωπότητα.

Εάν κάποιος έχει μολυνθεί από τον ιό του ΚΚΚ, θα του προτείναμε να πει ειλικρινά «να καταστραφεί το ΚΚΚ». Ίσως κάποιο θαύμα να συμβεί.

Το να μείνουμε μακριά από το ΚΚΚ και να κατηγορήσουμε το ΚΚΚ μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε άτομο, οργανισμό ή χώρα να μειώσει ή ακόμη και να αποφύγει τις επιθέσεις του ιού του ΚΚΚ ολοκληρωτικά. Θα μπορέσουν τότε να προχωρήσουν σε ένα υπέροχο μέλλον.

Η πανδημία εμφανίστηκε λόγω του ΚΚΚ και η κατάσταση θα αλλάξει όταν οι άνθρωποι αλλάξουν τη στάση τους προς το ΚΚΚ. Για διάφορους λόγους, μερικοί άνθρωποι διστάζουν να αποδεχτούν και να πιστέψουν αυτήν τη δήλωση. Είναι επίσης απρόθυμοι να αντιμετωπίσουν αυτό το σοβαρό ζήτημα.

Από ανησυχία για την υγεία της ανθρωπότητας και από μια αίσθηση ευθύνης, θέλουμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να επωφεληθούν από αυτήν, και να μπορέσουν να απαλλαχθούν από τον ιό. Ελπίζουμε ότι όλοι οι καλοί άνθρωποι θα ξεπεράσουν αυτήν την καταστροφή το συντομότερο δυνατόν.

Εκ των Συντακτών

26 Απριλίου 2020

Πως μπορείτε να μας βοηθήσετε ώστε να συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους

Ποιος είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την χρηματοδότηση του ερευνητικού ρεπορτάζ μας; Επειδή είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων που δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Από την ημέρα που ξεκινήσαμε, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας κυρίως από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά δεν θα λυγίσουμε. Η ελληνική έκδοση της Epoch Times βασίζεται ολοκληρωτικά στις γενναιόδωρες συνεισφορές σας για να διατηρήσει την παραδοσιακή δημοσιογραφία ζωντανή και υγιή στην Ελληνική γλώσσα. Μαζί, μπορούμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αλήθεια.

Σχολιάστε